Samsung, UIMESTE cu Ecranul ULUITOR al GALAXY S10

Samsung, uimeste cu ecranul uluitor implementat in Samsung GALAXY S10, tehnologia din spatele Infinity O AMOLED fiind cu adevarat surprinzatoare.

Samsung, UIMESTE cu Ecranul ULUITOR al GALAXY S10

Samsung, compania care de ani, si ani, de zile produce ecranele folosite in iPhone, iPad, sau iPod Touch, a uimit intreaga lume aseara cu un ecran uluitor pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10. Mai exact, cei de la Samsung au denumit noile ecrane Infinity O AMOLED, sau Dynamic AMOLED, adica un nou tip de ecran care are suport pentru HDR10+, insa vine si cu alte inovatii surprinzatoare, care ar trebui sa ajunga si pe la Apple.

Samsung, a anuntat ca noul sau ecran foloseste o tehnologie numita dynamic tone mapping pentru a imbunatati in mod automat contrastul imaginilor in functie de ceea ce urmarim intr-un moment sau altul. Zonele intunecate sunt afisate mai clar, culorile sunt optimizate, si totul facut automat de catre Samsung pe telefoanele Samsung GALAXY S10 pentru a imbunatati experienta de care are parte utilizatorul cand ii foloseste produsele pentru a vedea orice.

Samsung foloseste tehnologii de ultima generatie in ecranul Galaxy S10

Samsung, nu se opreste totusi doar la atat, deoarece noul sau ecran Infinity O AMOLED este deasemenea gandit pentru a reduce lumina albastra cu pana la 42%, totul intr-o incercare de a reduce oboseala acumulata in timpul utilizarii indelungate. Samsung a reusit sa ofere toate aceste inovatii in timp ce a inclus si un cititor de amprente ultrasonic sub ecranul sau, care are o perforatie taiata cu laserul pentru ca nimic in afara de camera sa nu fie vizibil.

Ecranul Dynamic AMOLED de generație următoare este certificat HDR10+ și prevăzut cu cartografiere dinamică a culorii, pentru culori uimitor de reale și contrast la fiecare cadru — chiar și la cele întunecate. Un lichid unic din componența Dynamic AMOLED reduce lumina albastră deranjantă cu 42%, fără a schimba culoarea elementelor de pe ecran.

Samsung, nu se opreste aici cu inovatiile, deoarece al sau cititor de amprente poate “simti” conturul 3D al degetelor noastre pentru a face o scanare mai exacta, si a deblca mai rapid telefonul pentru utilizare. Samsung se laudase cu tehnologia uimitoare din noile sale ecrane acum cateva luni, la o conferinta in care prezentase si Samsung GALAXY FOLD, insa abia acum vedem cat cat de importanta este tehnologia creata de catre coreeni pentru telefoanele sale.

Samsung, desi a creat aceste ecrane pentru seria Samsung GALAXY S10, e posibil ca unele dintre inovatii sa ajunga si in iPhone, care foloseste ecrane OLED exclusiv de la coreeni, deocamdata.