iPad Mini 5 si iPad Air 2019 au fost LANSATE Astazi

iPad Mini 5 si iPad Air 2019 au fost lansate astazi de catre compania Apple pentru clientii din lumea intreaga, iata noutatile pe care le aduc, si care sunt preturile.

iPad Mini 5 iPad Air 2019

iPad Mini 5 si iPad Air 2019 au fost lansate astazi de catre compania Apple dupa cateva ore in care Apple Store-ul sau a fost inchis pentru includerea produselor. Despre lansarea iPad Mini 5 si iPad Air 2019 s-a tot vorbit in ultimele saptamani, iar acum compania Apple s-a gandit ca ar fi cazul sa le puna in vanzare, ambele putand fi cumaprate chiar in acest moment.

iPad Air 2019 – ecran de 10.5 inch si chip A12

iPad Air 2019 vine cu un ecran care are diagonala de 10.5 inch si un chip A12 Bionic, la fel ca in cazul iPhone XS, cei de la Apple actualizand aceasta serie de tablete inclusiv cu suport pentru Apple Pencil. Desi se astepta inclusiv o actualizare pentru tableta iPad cu ecran de 9.7 inch, iata ca doar iPad Air 2019 cu ecran de 10.5 inch a fost lansata, si nimic mai mult.

iPad Air 2019 nu vine cu alte noutati in afara celor de mai sus, dar este vanduta de catre compania Apple in versiuni care au 64 GB si 256 GB spatiu de stocare. Cei de la Apple vand iPad Air 2019 chiar de astazi la preturi care incep de la 550 de euro in Europa, deci tableta este destul de departe de a fi chiar atat de ieftina precum isi doresc fanii.

iPad Mini 5 – chip A12 si un nou Retina Display

iPad Mini 5 vine deasemenea cu acel chip A12 lansat in toamna anului trecut impreuna cu seria iPhone XS, insa ecranul ramane la aceeasi diagonala de 7.9 inch, desi este imbunatatit. Imbunatatirile au permis implementarea si de suport pentru Apple pencil, astfel ca acum toate tabletele celor de la Apple pot fi folosite inclusiv cu acest stylus.

iPad continues to provide magical new experiences for a growing range of uses where it is the absolute best device, from playing games in augmented reality to note-taking and drawing with Apple Pencil, from streaming HD movies and editing 4K films to learning to develop apps with Swift Playgrounds,” said Phil Schiller, Apple’s senior vice president of Worldwide Marketing. “Today the iPad family takes two big leaps forward with an all-new 10.5-inch iPad Air that brings high-end size, features and performance at a breakthrough price, and a major upgrade to the 7.9-inch iPad mini, which also brings Apple Pencil, Retina display and the A12 Bionic chip to the many customers that love its compact size.

iPad Mini 5 are deasemenea o camera principala imbunatatita, plus o camera frontala capabila sa faca apeluri FaceTime HD, calitatea fiind net imbunatatita de catre utilizatori. Conectivitatea a fost deasemenea imbunatatita, performantele Wi-Fi si 4G fiind la fel de bune in iPad Mini 5 precum in tabletelte iPad Pro.

In ceea ce priveste preturile, iPad Mini 5 are preturi care incep de la 440 de euro, asa ca nu vorbim despre un produs care este chiar atat de accesibil precum spuneau unele zvonuri.