iPhone 2020. Tehnologia cu care Apple va DOMINA Huawei, Samsung

iPhone 2020. Compania Apple pregateste o tehnologie cu care vrea sa domine companiile Huawei si Samsung, iata ce inovatii vor fi lansate pentru aceste modele de telefoane.

iPhone 2020 5nm

iPhone 2020. Fie ca va vine sa credeti, sau nu, compania Apple se pregateste sa faca o noua revolutie pentru telefoanele sale mobile in urmatorul an, iar astazi aflam detaliile importante privind ceea ce vom vedea. Mai exact, astazi cei de la TSMC au confirmat faptul ca sunt pregatiti sa ofere in 2020 o noua tehnologie care ar permite producerea procesoarelor iPhone 2020 folosind un proces de fabricatie de 5nm, net superior celui actual de 7nm.

iPhone 2020. Tehnologia pentru viitoarele chip-uri de 5nm a fost gandita special pentru 5G, in ideea de a oferi performante imbunatatite si o reducere serioasa a consumului de energie. Noul proces de fabricatie de 5nm i-ar permite companiei Apple sa lanseze iPhone 2020 cu un procesor care sa fie cu mult mai avansat decat cele care vor fi disponibile pentru telefoanele Android, autonomia bateriei putand creste deasemenea cu mult peste ceea ce avem disponibil astazi.

iPhone 2020. Tehnologia cu care Apple va DOMINA Huawei, Samsung

iPhone 2020. Fiecare evolutie privind procesele de fabricatie pentru procesoarele telefoanelor a adus cresteri substantiale in materie de performante, sau eficienta energetica, Apple beneficiind din plin de acest inovatii. Pentru iPhone 2020 ne asteptam la procesoare pentru telefoane care sa se apropie si mai mult de cele pentru calculatoare, dar si o eficienta energetic in baza careia autonomia bateriilor sa creasca pentru a multumi si mai mult clientii.

TSMC has announced delivery of the complete version of its 5nm design infrastructure within the Open Innovation Platform (OIP). This full release enables 5nm systems-on-chip (SoC) designs in next-generation advanced mobile and high-performance computing (HPC) applications, targeting high-growth 5G and artificial intelligence markets. TSMC said leading EDA and IP vendors collaborated with it to develop and validate the complete design infrastructure, including technology files, process design kits (PDKs), tools, flows and IP, through multiple silicon test vehicles.

iPhone 2020. Apple a lucrat cu cei de la TSMC pentru a perfectiona acest proces nou de fabricatie pentru chip-uri dedicate telefoanelor mobile, si nu numai, astfel ca pentru iPhone va avea cu siguranta procesoare foarte bine optimizate. Cei de la Apple vor dori sa ofere in iPhone 2020 telefoane care sa fie si mai atractive pentru consumatori, iar asta inseamna ca ele trebuie sa aiba performante peste cele ale telefoanelor Android, dar si o autonomie mult imbunatatita.

iPhone 2020. Inca un an si jumatate ne desparte de lansarea primelor chip-uri care sunt produse folosind un proces de fabricatie de 5nm, asa ca vom afla mai multe despre ele intre timp.