iPhone 11 Concept arata REVENIREA unui Model LAUDAT

iPhone 11 concept iphone 5s

iPhone 11 apare astazi intr-un nou concept foarte interesant care ne arata cum poate fi readus la viata un vechi model al iPhone care a fost foarte laudat la vremea sa. Vorbesc despre iPhone 5, sau chiar iPhone 5S, pentru ca au avut acelasi design, ele fiind foarte laudate pentru design, rezistenta, dar si performantele oferite la acea vreme pentru clienti.

iPhone 11 este prezentat in acest concept cu acelasi design pe care l-au avut acele modele de telefoane mobile, dar actualizat pentru a include si un decupaj in ecran. Au existat zvonuri care au spus ca iPhone 11 ar putea prelua design-ul vechilor iPhone 5 si iPhone 5S, insa iata ca acum avem si o mica prezentare care ne dezvaluie cum ar putea arata.

iPhone 11 a fost aratat intr-o multitudine de concepte pana acum, unele dintre ele fiind mai neobisnuite decat altele, insa cel de acum probabil nu are legatura cu realitatea. E putin probabil ca iPhone 11 sa arate precum in clipul video de mai jos, dar probabil ca vom vedea ceva interesant anul acesta din partea companiei Apple.