Samsung GALAXY S11. Vine cu RAM DDR5 pentru Tehnologia 5G

Samsung GALAXY S11 ram ddr5

Samsung GALAXY S11. Noul model de smartphone pe care compania coreeana vrea sa il aduca pe piata in urmatoarele saptamani va beneficia de cele mai noi inovatii in materie IT, iar printre ele se va numara si RAM-ul DDR5. Se pare ca atat procesoarele Qualcomm Snapdragon 865, cati si noile chip-uri Exynos 9830 urmeaza sa aiba in Samsung GALAXY S11 suport pentru modulele RAM DDR5, care aduc performante foarte mari, dar si eficienta energetica mai buna.

Samsung GALAXY S11. Atat chip-urile Qualcomm Snapdragon 865, cat si Exynos 9830 vor fi produse folosind procese de fabricatie de 7nm, iar pentru a le completa performantele foarte bune, va exista si suport pentru RAM DDR5. Cei de la Samsung isi produc singuri modulele RAM pe care le folosesc in telefoane, degi integrarea de suport pentru DDR5 in Samsung GALAXY S11 ar trebui sa fie ceva foarte simplu, si sunt sigur ca este asa pentru coreeni.

Samsung GALAXY S11. Vine cu RAM DDR5 pentru Tehnologia 5G

Samsung GALAXY S11. Inginerii celor de la Qualcomm au confirmat faptul ca viitorul procesor Snapdragon 865 va avea integrat suportul pentru RAM DDR5, ei testand in momentul de fata aceste noi chip-uri. Desigur ca daca acest procesor are suportul integrat, e cat se poate de clar ca si cel Exynos 9830 din Samsung GALAXY S11 va avea deasemenea, iar asa toti clientii se vor putea bucura de cele mai noi si mai bune tehnologii pentru telefoanele lor.

Samsung GALAXY S11. Acesta ar putea fi si primul, sau unul dintre primele, modele de telefoane care au module RAM DDR5 integrate de catre producator, insa desigur ca e posibil ca alte companii sa ofere tehnologia inaintea lor. Daca Samsung GALAXY S11 va fi intr-adevar lansatcu RAM DDR5, atunci sunt sigur ca va genera vanzari foarte bune, mai ales daca totul va fi oferit inainte ca Huawei, Xiaomi, Oppo, si alte companii, sa poata oferi asa ceva.

Samsung GALAXY S11. Din ceea ce stim acum, acest model de smartphone va fi pus in vanzare in primavara anului viitor, cel mai probabil undeva prin martie, dar ramane de vazut daca planurile acestea se vor adeveri.