Samsung GALAXY S11. DEZAMAGIRE foarte MARE pentru Android

Samsung GALAXY S11. Noul telefon va fi lansat cu o dezamagire foarte mare pentru sistemul de operare Android, iar clientii sunt cei care vor avea de suferit.

Samsung GALAXY S11 90hz

Samsung GALAXY S11. Viitorul model de smartphone pe care compania coreeana il pregateste pentru lansare va ajunge la clienti fara o schimbare pe care o avem deja anuntata pentru Huawei MATE 30 PRO in toamna. Mai exact, am aflat in exclusivitate ca Huawei MATE 30 PRO va fi lansat cu un ecran care are rata de refresh de 90Hz, ceva ce Samsung GALAXY S11 nu va putea oferi pentru ca Samsung este concentrata pe alte schimbari pentru telefoanele sale.

Samsung GALAXY S11. Separat de faptul ca acel ecran va fi perfect pentru jocuri, el va oferi in Android si o fluiditate mult mai buna pentru utilizarea sistemului de operare, ceea ce inseamna performante ridicate. Rata de refresh a ecranului controleaza si experienta pe care o au utilizatorii de telefoane Samsung GALAXY S11 in momentul in care navigheaza prin meniuri, acceseaza aplicatii, sau fac divere alte lucruri in sistemul de operare.

Samsung GALAXY S11. DEZAMAGIRE foarte MARE pentru Android

Samsung GALAXY S11. Avand in vedere ca ecranul va fi inferior in comparatie cu ceea ce este deja implementat in OnePlus 7 PRO, si ce va fi implementat in Huawei MATE 30 PRO, e destul de clar ca fanii vor fi suparati. Samsung GALAXY S11 nu va putea fi numit un telefon pentru gaming asa cum vor putea fi numite telefoanele chinezilor, iar asta desi Samsung face ecrane extrem de bune pentru telefoanele pe care le vinde.

Samsung GALAXY S11. Desigur ca vor fi integrate si alte noutati importante in acest model de telefon, insa sunt destul de sigur ca un ecran cu rata de refresh de 90Hz ar fi “dat multa lume pe spate”, si ar fi ajutat serios cu vanzarile. Samsung GALAXY S11 va avea totusi un ecran OLED mai bun decat cel oferit in versiunea anterioara, un procesor mai bun, memorie RAM superioara, spatiu de stocare mai mare, insa nu si o rata de refresh de 90hz.

Samsung GALAXY S11. Stiti desigur ca prezentarea acestui model de smartphone va fi lansat in primavara anului 2020, cel mai probabil luna februarie, insa despre el vom afla mai multe in urmatoarele luni.