AVERTISMENT pentru Windows 10 de la Compania Microsoft

Windows 10 vine astazi cu o noua avertizare de la compania Microsoft, iata ce a avut de spus pentru utilizatorii din lumea intreaga ce folosesc software-ul.

Windows 10 este cel mai folosit sistem de operare pentru calculatoare, dar compania Microsoft a inceput sa isi atentioneze utilizatorii in legatura cu o problema destul de serioasa despre care toti ar trebui sa stie. Mai exact, anumite versiuni ale sistemului de operare Windows 10 urmeaza sa ramana fara suport de functionare din partea companiei americane, ceea ce ii lasa pe utilizatori fara actualizari de securitate menite sa rezolve probleme grave.

Windows 10 are in momentul de fata un mesaj de atentionare listat in aplicatia de actualizari din calculatoare, prin care spune ca April 2018 Update urmeaza sa ramana foarte curand fara actualizari din partea Microsoft. Vorbim despre versiunea 1803 a sistemului de operare Windows 10, ea avand peste 1 an de zile vechime, iar daca oamenii nu instaleaza cea mai recenta versiune, vor ramane fara posibilitatea de a-si mai proteja calculatoarele asa cum trebuie.

AVERTISMENT pentru Windows 10 de la Compania Microsoft

Windows 10 actualizare fortata versiune veche

Windows 10 are in mod frecvent listate notificari de actualizare pentru versiunile mult mai vechi, adica, 8, 7, etc, insa iata ca acum sunt oferite aceleasi alerte inclusiv pentru actualizarile intermediare importante disponibile. Interesant este faptul ca daca un utilizator al sistemului are o versiune atat de veche, plus drivere si aplicatii in compatibile, nu va mai putea sa faca update la o versiune superioara pana cand isi rezolva aceste probleme.

Windows 10 urmeaza sa aiba impuse anumite actualizari de catre compania Microsoft, in functie de cat de veche este cea care ruleaza in acel moment, astfel ca cei cu April 2019 Update ar putea avea May 2019 Update instalat fortat. Inteligenta artificiala a celor de la Microsoft va decide care dintre utilizatori trebuie sa aiba actualizarile instalate fortat, astfel ca nu toata lumea va fi obligata sa faca update, dar cei care sunt inclusi, n-au de ales.

Microsoft incearca sa isi tina utilizatorii in deplina singuranta, indiferent cum isi indeplineste acest obiectiv, asa ca sigur vor mai exista si cateva plangeri de la anumite persoane.