Problemele Windows 10 din May 2019 Update si o Veste GROZAVA

Windows 10 a avut May 2019 Update lansat de catre compania Microsoft in cursul lunii mai, si din pacate actualizarea a venit cu o sumedenie de probleme pentru cei care si-au facut curaj si au instalat-o in calculatoare. Ei bine, lucrurile par sa mearga intr-o directie foarte buna, deoarece principalele probleme ale May 2019 Update pentru Windows 10 au fost rezolvate, iar actualizarea e pregatita de distributie la scara mult mai larga.

Windows 10 a avut actualizarea blocata de catre cei de la Microsoft pana cand problemele sunt rezolvate, iar acest lucru deocamdata nu s-a schimbat pentru ca americanii n-au facut inca modificarea oficiala. In ciuda acestui lucru, compania Microsoft a marcat ca fiind rezolvate trei dintre marile probleme pe care May 2019 Update le-a avut raportate de catre utilizatori, iar asta inseamna ca distributia ar trebui sa fie deblocata pentru a fi oferita global.

Distributia Windows 10 va fi extinsa dupa rezolvarea problemelor

Cateva dintre cele mai serioase probleme implicau blocarea calculatoarelor, sau a conexiunilor de internet ale acestora, foarte multa lume plangandu-se de toate aceste piedici in folosirea sistemului de operare in calculataore. O problema recenta care a aparut pentru Windows 10 si nu a fost recunoscuta de catre americani are legatura cu functia Remote Desktop, aceasta blocandu-se in plina folosire din cauza driverelor pentru placile video, care au probleme.

Daca tot vorbim despre drivere pentru placile video, o problema de acest gen a fost raportata de catre foarte multi utilizatori, doar ca ele au legatura cu monitoarele pentru calculatoare, care se cam blocheaza in timpul folosirii. Desi Microsoft nu a recunoscut-o in mod oficial problema este legata de Windows 10, si probabil va fi rezolvata candva, dar distributia nu va fi oprita din cauza ei, si urmeaza sa fie extinsa la mai multi detinatori de calculatoare.

Acestea fiind spuse, lucrurile incep sa mearga intr-o directie mai buna pentru sistemul de operare, insa mai exista cate o mica problema de rezolvat.