DRAMA Huawei se poate INCHEIA mai REPEDE decat ne Imaginam

Huawei trece prin probleme foarte mari in momentul de fata, insa totul s-ar putea incheia mult mai repede decat ne imaginam, iata ce veste grozava a venit.

huawei ridicare sanctiuni

Huawei ar putea avea parte de o rezolvare a problemelor sale mult mai repede decat ne imaginam, iar asta pentru ca lucrurile ar incepe sa mearga intr-o directie foarte buna pentru companie, conform unor informatii noi. Mai exact, se pare ca in doar “cateva saptamani” companiile americane ar putea primi din nou acceptul de a-si vinde produsele catre chinezii de la Huawei multumita relaxarii conditiilor in care se pot desfasura relatiile comerciale.

Huawei ar putea avea parte de o revenire la normal pentru activitatea sa in doua – patru saptamani, conform informatiilor aparute astazi, iar asta pentru ca toate companiile interesate sa colaboreze cu ea, trebuie sa ceara licente. Guvernul american este cel care acorda aceste licente pentru cei de la Huawei, iar de aici vine perioada de asteptare mai lunga de care vor avea parte cei care sunt intr-adevar interesati sa lucreze cu ei in continuare.

Huawei poate scapa de unele sanctiuni in doar cateva saptamani

Huawei a avut inca de saptamana trecuta anuntat faptul ca ar urma sa beneficieze de niste clementa din partea guvernului american, iar acum lucrurile par sa mearga intr-un final intr-o directie buna pentru ea. Problema este ca nu se stie care companii vor primi licente, iar asta deoarece guvernul SUA a spus ca le va acorda doar pentru acelea care nu reprezinta un risc pentru siguranta nationala a tarii, si de aici lucrurile se complica din nou.

Huawei a spus inca de saptamana trecuta ca in ciuda promisiunilor facute de catre guvernul american, situatia sa nu s-a imbunatatit in vreun fel pana in prezent, iar cei de acolo par sa isi cam schimbe atitudinea. Daca sanctiunile vor fi ridicate, atunci chinezii vor putea licentia Android, vor putea cumpara procesoare pentru telefoane, chip-uri Wi-Fi, sau Bluetooth, modem-uri GSM, si multe alte componente esentiale pentru productia lor.