ACESTA este Adevaratul VIITOR al Telefoanelor Mobile (VIDEO)

Acesta este adevaratul viitor al telefoanelor mobile, adevarata revolutie venind in aceasta iarna de la un producator la care nu ne asteptam pana acum.

Foarte multa lume a crezut ca viitorul telefoanelor mobile se invarte in jurul telefoanelor pliabile, insa realitatea este ca ele sunt foarte departe de a fi atat de functionale precum si-ar dori toata lumea. Viitorul telefoanelor mobile este totusi cu mult diferit, si se invarte in jurul celor care seamana cu Xiaomi Mi Mix Alpha, pe care-l puteti vedea in clipul video de mai sus.

Telefoanele care au ecrane ce le inconjoara carcasa reprezinta viitorul pietei smartphone, iar asta pentru ca aceste telefoane sunt mult mai interesante si mai atractive decat cele pliabile, poate chiar si mai utile pe termen lung. Vorbim totusi despre viitorul imediat al telefoanelor, nu despre cel pe termen lung, iar asta deoarece telefoanele pliabile pot deveni cu adevarati utile peste cativa ani, insa e nevoie ca ele sa nu se strice inainte de asta.

ACESTA este Adevaratul VIITOR al Telefoanelor Mobile (VIDEO)

Xiaomi Mi Mix Alpha este cam la fel de fragil ca un telefon pliabil, iar aici avem in vedere faptul ca ecranul incojoara carcasa, deci trebuie mult mai multa protectie pentru ele, ceea ce va fi foarte greu de realizat, din pacate. Totusi, mi se pare ca aceste tipuri de telefoane se pot dovedi a fi mai bune decat cele pliabile, pe termen scurt, pentru ca pot oferi o experienta complet inedita, fara a mai lua in calcul si felul in care arata ele.

Telefoanele cu ecrane care inconjoara carcasa nu sunt din plastic, nu au cute urate in mijlocul lor, nu au spatii in care sa intre mizerie si care sa le distruga, si mi-as dori sa testez intai asa ceva decat un telefon pliabil. Nu stiu de ce, dar Xiaomi Mi Mix Alpha mi se pare mult mai interesant decat Samsung GALAXY Fold, insa desigur ca piata dicteaza in final, si din moment ce acest telefon e mai scump decat cele pliabile, ramane de vazut cum se va descurca.

Voi ce parere aveti despre viitorul telefoanelor mobile, si cum credeti ca vom folosi  telefoanele in viitor ?