Facebook: UIMESTE cu Functia NOUA la care NIMENI nu mai SPERA

Facebook uimeste cu o functie noua la care nimeni nu mai spera in momentul de fata, iata ce a promis compania de mult si a implementat in sfarsit abia acum.

Facebook UIMESTE Functia NIMENI SPERA

Facebook uimeste din nou intreaga lume care-i foloseste aplicatia pe telefoanele cu sistem de operare iOS, sau Android, iar asta deoarece americanii au reusit intr-un sfarsit sa implementeze ceva ce tot asteptam. Mai exact, in aplicatia Facebook pentru telefoane a fost implementata in sfarsit o optiune care ne permite sa ascundem sectiunile complet inutile din aplicatie din moment ce nu le folosim, ea fiind anuntata cu mult timp in urma.

Facebook a confirmat acum cateva luni ca va oferi aceasta functie noua in aplicatia pentru telefoane deoarece nu toata lumea vrea sa vada sectiunile standard din partea inferioara a interfetei aplicatiei, deoarece nu le considera utile. Facebook a implementat in sectiunea de setari pentru aplicatia din anumite telefoane o noua optiune numita “Shortcuts”, “Scurtaturi”, ea permitand rearanjarea, sau eliminarea, iconitelor de sectiuni din partea inferioara a interfetei de utilizator.

Facebook: UIMESTE cu Functia NOUA la care NIMENI nu mai SPERA

Facebook UIMESTE Functia NIMENI SPERA scurtaturi

Facebook are prezentata in imaginea de mai sus modalitatea prin care toate scurtaturile din cadrul aplicatiei pot fi reordonate de catre utilizatori in functie de modul in care vor sa vada acolo optiuni pentru a le accesa. Ideea din spatele acestei noi functii este foarte buna, iar lumea deja a inceput sa laude implementarea sa in cadrul aplicatiei Facebook, si asta deoarece integrarea de la bun inceput a sectiunilor fara optiunea de configurare a fost o idee foarte proasta.

Facebook a obligat pentru o lunga perioada de timp toti utilizatorii sai sa aiba acele iconite in partea inferioara din interfata fara sa le poata modifica, totul in speranta ca ei vor si folosi serviciile integrate in cadrul lor. Avand in vedere ca multa lume le ignora chiar si in ciuda obligatiei de a le vedea, cei de la Facebook ofera in sfarsit optiunea de rearanjare foarte simpla cu ajutorul optiunilor dedicate.

Facebook ofera aceasta functionalitate in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoane mobile, insa doar pentru anumite dispozitive, asa ca nu toata lumea o vede inca de pe acum.