Facebook: ULUITOR, Operatie pe CREIER Transmisa LIVE (VIDEO)

Facebook a fost folosita in mod uluitor pentru a fi transmisa live o operatie pe creier efectuata intr-un spital din SUA, iata toata inregistrarea video.

Methodist Live Awake Brain Surgery

Methodist Live Awake Brain Surgery

Publicată de Methodist Dallas Medical Center pe Marţi, 29 octombrie 2019

Facebook a reusit sa transforma functia sa pentru efectuarea de transmisiuni video live in ceva ce foarte multa lume foloseste, uneori in modufi complet nepotrivite, iar alte ori in moduri complet macabre. Astazi vorbim totusi despre ceva complet diferit, deoarece un spital din SUA a transmis LIVE pe Facebook o operatie pe creier facuta pe un pacient, iar mai jos puteti vedea inregistrarea de 46 de minute care a ramas in urma.

Facebook a fost folosita de catre centrul medical Metodist din Dallas, SUA, pentru a transmite aceasta operatie pe creier, si daca nu ma insel, aceasta este prima oara cand sistemul este folosit intr-un asemenea mod. Interventia chirurgicala a durat nu mai putin de 4 ore si jumatate, insa spitalul a decis ca pe Facebook sa fie transmisa doar o parte din ea, iar peste 130.000 de vizualizari au fost generate pana in prezent pentru inregistrare.

Facebook: ULUITOR, Operatie pe CREIER Transmisa LIVE (VIDEO)

Facebook are functia de transmisiuni live folosita de oameni care vor sa se sinucida, care omoara alti oameni, care lovesc si jefuiesc alte persoane, dar acum e folosita si pentru a salva o viata. Femeia care apare in inregistrare a fost constienta pe toata durata operatiei pe creier, iar cei care au urmarit-o pe Facebook au avut ocazia de a vedea tot ceea ce se intampla si cu corpul uman cand este supus la o asemenea interventie chirurgicala.

Facebook ar demonstrata prin aceasta transmisiune faptul ca poate fi folosit si pentru lucruri bune, lucruri din care oamenii mai si pot invata cate ceva, mai ales daca lucreaza in domeniul medical. Desi nu toata interventia chirurgicala a fost transmisa, operatia in sine a fost un succes, iar femeia se recupereasa pentru a fi externata astazi, si Facebook a permis transmiterea pentru lumea intreaga tot ceea ce a experimentat ea acolo.

Facebook a fost intens criticata de-a lungul timpului din cauza functiei care permite efectuarea de transmisiuni video LIVE, insa pentru asta trebuie laudata existenta sa in aplicatie.