DE CE iPhone 12 va DEPASI TOTAL GALAXY S11, Huawei MATE 40 Pro

iPhone 12 va depasi total Samsung GALAXY S11 si Huawei MATE 40 Pro, iata ce schimbare uriasa facuta de catre Apple il va pune peste concurenta anul viitor.

iPhone 12 DEPASI GALAXY S11 Huawei MATE 40 Pro

iPhone 12 are anuntata pentru anul viitor schimbarea radicala pe care multa lume o astepta anul acesta, dar din pacate compania Apple nu a fost dispusa sa ne ofere imbunatatirile majore atat de repede. Conform unor informatii aparute in cursul zilelor trecute, iPhone 12 urmeaza sa fie lansat cu cel mai avansat modem 5G pe care l-a creat compania Qualcomm, iar asta ii poate oferi un avantaj major in fata Samsung GALAXY S11, sau Huawei MATE 40 Pro.

iPhone 12 va avea integrat un modem Qualcomm X55 care va va oferi performante net superioare celor ale modem-urilor actuale, dar si o eficienta energetica mult mai buna decat orice exista acum. Samsung GALAXY S11 va fi lansat in prima parte a anului 2020, deci e posibil sa nu vina cu acest nou modem, in timp ce Huawei MATE 40 Pro va folosi modem-uri speciale ale chinezilor, deci iPhone 12 ar trebui sa fie cu mult peste toate.

DE CE iPhone 12 va DEPASI TOTAL GALAXY S11, Huawei MATE 40 Pro

iPhone 12 va depasi oricum fara drept de apel Samsung GALAXY S11 si Huawei MATE 40 Pro cu viitorul chip A14 care va avea un procesor ultra-performant, insa iata ca si pe partea 5G ar urma sa fie net superior. iPhone 12 ar urma sa ofere viteze de download de pana la 7 Gbps, in functie de reteaua in care va fi folosit, ceea ce e posibil oarecum sa vedem la Samsung, insa de la chinezi e discutabil daca vom vedea asa ceva prea curand.

iPhone 12 este vazut inca de pe acum de catre foarte multi fani ai companiei Apple ca fiind telefonul pe care americanii trebuiau sa-l vanda cum, iar asta pentru ca separat de 5G va aduce si alte mari noutati. Daca iPhone 12 va fi lansat fara decupaj in ecran, sau cu un decupaj redus, atunci ar putea fi mult mai interesant decat Samsung GALAXY S11, ori Huawei MATE 40 Pro, dar din pacate asta e destul de putin probabil in acest moment.

iPhone 12 este cel mai probabil dezvoltat pentru a fi pus in vanzare in toamna anului viitor, cel mai probabil in septembrie, adica tot atunci cand va si fi prezentat pentru toti clientii.