Solutia completa pentru a vedea continut flash pe iPhone

Incepand de ieri avem posibilitatea de a vedea continut flash pe iOS indiferent de site-ul web pe care il accesam. Aceasta optiune este disponibila prin intermediul a 2 aplicatii care aduc posesorilor de iDevices “magia” flash-ului direct pe ecranele propriilor terminale. Cele 2 aplicatii care fac acest lucru posibil sunt SkyFire si Puffin. Despre SkyFire stiti ca e singura aplicatie pentru iOS care ne permite sa vedem filme in format flash pe iDevices. Puffin este cea de-a doua aplicatie pe care v-am prezentat-o abia ieri si ea ne permite sa vedem continut flash static(bannere, etc) sau sa jucam jocuri in flash direct pe iDevice-ul nostru.

Din pacate aceste 2 aplicatii sunt atat de diferite ca si functionalitate incat veti prefera sa renuntati la posibilitatea de a vedea continut flash pe iPhone, dar vorbesc numai de cel static. Daca SkyFire merge aproape impecabil si ne permite sa vedem clipuri video in flash fara prea multe probleme, Puffin e total diferita. Puffin functioneaza extraordinar de prost, afiseaza intr-adevar continutul flash insa in conditii foarte proaste, cu foarte mult lag, fara posibilitatea de a interactiona cu elementele din respectivul continut, etc. Puffin este o alternativa “de Doamne ajuta” care dezvoltata corespunzator ar putea face fericiti foarte multi posesori de iDevices.

Deocamdata SkyFire si Puffin ne permit sa vedem continut flash pe iPhone insa solutia e departe de a fi 100% functionala si necesita folosirea a 2 browsere separate.