Puffin – primul browser care afiseaza continut flash pe iPhone si iPad

Vroiati flash pe iPhone si iPod Touch? Ei bine iata ca se poate cu ajutorul unui nou browser lansat saptamana aceasta in AppStore. Puffin este browserul de care vorbesc si prin intermediul sau puteti vedea continut flash din orice pagina direct pe ecranul terminalului vostru. Desigur ca Apple nu permite accesarea continutului flash direct pe iOS deci Puffin functioneaza la fel ca si Skyfire, adica tot continutul flash este preluat de niste servere care converteste continutul in HTML5 si il trimite aplicatiei de pe iPhone/iPad. Tehnologia e asemanatoare insa rezultatele lasa de dorit deoarece paginile afisate sunt aproape inutilizabile.

M-am jucat putin cu browserul si procesul de afisare a continutului flash e simplu, practic in locul bannerelor sau a altui continut flash apare logo-ul flash iar cand dati click pe logo apare imediat continutul Problema este ca de indata ce este afisat continutul flash nu mai puteti face scroll cum trebuie in pagina, nu mai puteti da click pe aproape nimic, se strica toata exprienta de navigare. Partea proasta este ca nici clipurile video nu pot fi rulate, exceptie facand cele de pe YouTube. Dezvoltatorul aplicatiei se lauda si cu posibilitatea de a juca jocuri flash insa in realitate nu puteti face acest lucru pentru ca nu functioneaza nimic.

Iata ce functii are Puffin :

Key features and advantages:

  • Render desktop version websites extremely fast
  • Run modern web applications with 100% compatibility
  • Work very well on smartphones and perform even better on tablets

Flash features and limitations:

  • Display Flash contents (click to enable)
  • Stream Flash videos (YouTube only)
  • Play Flash games (not optimized)

Deocamdata Puffin este o tentativa esuata de a aduce flash-ul pe iDevices insa e un prim pas si red ca o companie cu fondurile adecvate ar putea produce un sistem decent de afisare a continutului flash pe iDevices. Puffin costa 0.79€.

Pretul initial:
Numele:
Puffin

0.79





Developer: CloudMosa, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Puffin is a cloud accelerated web browser for mobile devices.

Key features and advantages:
Render desktop version websites extremely fast
Run modern web applications with 100% compatibility
Work very w…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.9 Mb


 

13 COMENTARII

  1. super tare! e mai bun decat skyfire, imi place mai mult. am si sters skyfire din telefon. e un inceput prea bun ca sa ma deranjeze asa tare faptul ca mai agata pagina…

  2. Un singur lucru bun am gasit la el si anume faptul ca imi arata pe ipad pe pagina normala de facebook pe cei online pe chat.Clipurile merg in schimb foarte prost si sacadat.