Playstation 5: SPECFICATII Comparate cu ale XBOX Series X

Playstation 5 xbox

Playstation 5 are tot mai multe dezvaluiri in ultima vreme pe masura ce se apropie si prezentarea noii console foarte importante, insa aceasta este o veste grozava pentru noi toti deoarece vorbim despre noutati majore.

Playstation 5 are anuntate astazi cateva detalii dspre specificatii, ele fiind comparate cu cele ale consolelor XBOX Series X, cel care a obtinut detaliile prezentand si cam ce vor oferi acestea in comparatie cu modelele concurente.

Playstation 5 va avea un procesor cu performante egale cu cel din XBOX Series X, insa placa video va fi mai slaba, in timp ce RAM-ul va fi ma iperformant, la fel ca si modelul de SSD care va fi folosit de catre Sony.

Playstation 5 ar urma per total sa aiba performante superioare celor oferite de catre XBOX Series X in principal multumita RAM-ului si SSD-ului, dar placa video conteaza extrem de mult, si se pare ca va fi inferioara.

Playstation 5 are foarte multe informatii dezvaluite in ultima perioada multumita faptului ca primele kit-uri pentru dezvoltatori au fost distribuite inaintea prezentarii de saptamana aceasta, sau cea viitoare.