Windows 7: PROBLEMA Mare care Impiedica Inchiderea PC-urilor

Windows 7 inchide

Windows 7 se confrunta cu noi probleme la aproape o luna dupa ce Microsoft a anuntat ca nu va mai oferi suport pentru acest sistem de operare, ar situatia arata iar cat de prost merg lucrurile pentru cei care inca-l mai folosesc.

Windows 7 are o noua problema la care nimeni nu se astepta, iar asta pentru ca acum sistemul de operare refuza efectiv sa inchida calculatoarele oamenilor cand acestia folosesc functia din el menita sa opreasca de tot PC-urile.

Windows 7 nu vrea nici sa reporneasca la cererea utilizatorilor, sistemul de operare spunandu-le acestora ca nu au suficiente permisiuni pentru a face aceasta actiune, desi ei le folosesc cu privilegii de administrator, pentru ca si sunt ale lor.

Windows 7 are are o solutie descoperita de catre unii utilizatori care au editat politicile de grup pentru utilizatori, dar aceasta este ceva ce doar utilizatori avansati poti face, iar Microsoft stie situatia, confirmand ca lucreaza la o solutie.

Windows 7 nu se inchide

“Suntem conștienți de unii clienți Windows 7 care raportează că nu sunt în stare să închidă fără să se deconecteze mai întâi și cercetează activ.”

Windows 7 a avut deja anuntat un patch pentru a repara o problema cu wallpaper-urile care sunt folosite de catre utilizatori in calculatoare, deci vorbim aici despre a doua problema mare cu care se confruta sistemul de operare dupa ce suportul a fost sistat.