GTA 6: Iata Orasele unde va avea Loc TOATA Actiunea Jocului

GTA 6 orase

GTA 6 urmeaza sa aiba parte de schimbari substantiale in raport cu versiunile anterioare lansate de catre compania Rockstar Games, iar asta inseamna inclusiv ca vor fi create noi orase in care jucatorii vor putea face toate misiunile create pentru titlu.

GTA 6, conform unor informatii recente, ar urma sa aiba actiunea desfasurata in Las Vegas-ul anilor 1970, inclusiv Las Venturas, in Chicago, sau Detroit, in Mexico City, si intr-un oras de dimensiuni mai mici, dar toate vor fi interconectate pentru povestea completa a titlului.

GTA 6 a avut intotdeauna o lume virtuala mare in care jucatorii s-au putut plimba dupa bunul plac, iar acesta a fost unul dintre motivele din cauza caruia seria s-a dovedit a fi atat de populara in lumea intreaga, si din cauza caruia versiunea online inca genereaza bani buni.

GTA 6 este anuntat ca avand o lume virtuala chiar mai mare decat cea in care s-a desfasurat actiunea versiunilor anterioare, astfel ca e posibil ca separat de aceste orase sa mai existe altele, iar dimensiunile lor sa fie mai mari decat cele ale oraselor reale.

GTA 6 este gandit ca un joc cu un univers foarte mare pentru a tine oamenii ocupati pentru perioade mai lungi de timp, inclusiv online, acolo unde Rockstar Games face adevaratii bani de pe urma titlurilor pe care le lanseaza in intreaga lume.

GTA 6 nu are inca o data de lansare anuntata, iar asta pentru ca Rockstar Games inca face foarte multi bani de pe urma versiunii online, astfel ca am putea avea de asteptat pana in 2021 pentru noul titlu.