Samsung GALAXY S20 Ultra: Diferenta MARE intre 120 Hz, 60 Hz

Samsung GALAXY S20 Ultra are diferenta uriasa intre ratele de refrezh de 60 Hz si 120 Hz prezentate intr-un clip video care ar trebui sa convinga clientii.

Samsung GALAXY S20 Ultra, la fel ca toate modelele din serie, are un ecran capabile sa ofere rezolutie Full HD la o rata de refresh de 120 Hz, iar diferenta fata de rata de refresh de 60 Hz este uriasa. Puteti vedea in clipul video de mai sus cam cum functioneaza rata refresh mai mare pe ceea ce pare a fi un Samsung GALAXY S20 Ultra si un Samsung GALAXY S10, iar diferenta este atat de mare incat ne intrebam dece Samsung n-a implementat tehnologia in trecut.

Samsung GALAXY S20 Ultra are rata de refresh de 120 Hz pentru ecran, la fel ca restul modelelor din serie, dar o ofera la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, nu la cea de 3200 x 1400 pixeli. Diferenta in rezolutie este uriasa, iar cei care vor sa se bucure pe Samsung GALAXY S20 Ultra de acei 120 Hz vor avea o alegere extrem de grea, una care n-ar trebui sa existe la un telefon de 1350 de euro, dar care din pacate nu vine tocmai ca o surpriza chiar atat de mare.

Samsung GALAXY S20 Ultra: Diferenta MARE intre 120 Hz, 60 Hz

Samsung GALAXY S20 Ultra are o interfata mult mai fluida daca este activata rata de refresh de 120 Hz de catre utilizatori, insa din pacate vorbim despre un foarte mare dezavantaj in ceea ce priveste rezolutia finala. Samsung s-a laudat ani de-a randul cu rezolutiile mari ale ecranelor telefoanelor sale, dar iata ca acum ajunge sa ofere fix ceea ce ironiza.

Samsung GALAXY S20 Ultra este un telefon foarte scump, care are si specificatii pe masura, dar cea privind rata de refresh a ecranului este o dezamagire pentru multi dintre fani. E posibil ca Samsung sa nu aiba tehnologia pentru ecrane pregatita sa ofere o rata de refresh atat de mare la rezolutii atat de mari, dar asta pentru Samsung GALAXY S20 Ultra nu e o veste prea buna, insa poate ca in viitor lucrurile se vor mai schimba.

Samsung GALAXY S20 Ultra ramane totusi un upgrade foarte mare pentru clientii coreenilor chiar si in raport cu seria Samsung GALAXY S10, dec indiferent de situatie, isi merita pe deplin banii.