Microsoft a Lansat o Noua Aplicatie Office pentru iPhone, Android

Microsoft a lansat astazi o noua versiune a aplicatiei Office pentru iPhone si Android, ea fiind disponibila pentru descarcare prin App Store si Google Play pentru utilizatorii din intreaga lume, iar mai sus puteti vedea functiile noi pe care le aduce.

Microsoft a integrat in anoua aplicatie Office toate cele Word, Excel si Powerpoint, astfel ca utilizatorii au o singura aplicatie prin care pot deschide si crea documente, totul fara a mai fi nevoiti sa caute aplicatia separata pentru a face asta.

Microsoft le permite oamenilor sa foloseasca fiecare platforma separata prin simpla accesare a sectiunilor din aplicatie, deci indiferent ce deschideti, sau faceti, cu ajutorul lor, veti avea cate o interfata separata pentru a crea, vedea, sau edita documentele.

Microsoft planuieste sa integreze in aceasta aplicatie inclusiv o functie speciala care le va permite utilizatorilor sa dicteze texte care sa fie scrise in documentele Word, deci lucrurile incep sa se mute tot mai mult spre folosirea vocii pentru a scrie cam orice.

Microsoft vrea sa le ofere utilizatorilor de telefoane iPhone si Android o experienta cat mai simpla si mai buna de a folosi aplicatia Office, iar ceea ce a gandit compania americana ar putea rezolva multe dintre doleantele oamenilor.