GMAIL Lanseaza o Noua Functie foarte Utila pentru Utilizatori

GMAIL semnaturi

GMAIL lanseaza o noua functie extrem de utila pentru utilizatorii din toata lumea, aceasta fiind in dezvoltare de ceva vreme, iar acum este in sfarsit oferita de Google, oamenii putand sa isi seteze doua semnaturi pentru email-urile pe care le trimit.

GMAIL implementeaza suportul pentru multiple semnaturi chiar si in versiunea web a platformei de email, ceva ce trebuia sa se intample de mult timp, in special pentru cei care folosesc aceeasi adresa de email pentru serviciu, sau afaceri, dar si in scop personal.

GMAIL are in meniul de setari pentru platforma web dsponibile setarile pentru a crea orice fel de semnaturi, dar si alegerea a mai multe semnaturi care sa poata fi folosite pentru a avea informatii clare cu privire la ceea ce facem, sau orice fel dorim noi sa transmitem prin ele.

GMAIL are implementata aceasta functionalitate atat pentru conturile din G Suite, dar s cele personale, si a inceput deja sa o distribuie pentru unii dintre cei care folosesc platforma, dar restul lumii trebuie sa astepte pana in data de 24 martie.

“Puteți utiliza semnături diferite pentru e-mailurile dvs. De exemplu, puteți seta o valoare implicită a semnăturii pentru e-mailurile noi la care compuneți sau răspundeți. Puteți alege, de asemenea, o semnătură diferită cu fiecare e-mail pe care îl trimiteți. Sfat: Dacă doriți să vă schimbați semnătura în timp ce scrieți un e-mail, în partea de jos a ferestrei, faceți clic pe Inserați semnătură”