Playstation 5: Noi Informatii despre LANSAREA Consolei Sony

Playstation 5 toamna

Playstation 5 este de ceva timp intr-o stare destul de incerta, iar asta pentru ca dupa cum prea bine stiti deja, Coronavirus a afectat intr-o foarte mare masura China, dar si productia de componente pentru diverse produse electronice care sunt lansate la nivel global.

Playstation 5 fusese prin februarie in centrul multor zvonuri care sugerau faptul ca nu va fi lansata la timp deoarece productia de componente care vor fi folosite pentru ea va fi substantial data peste cap de catre Coronavirus, dar asta nu se va intampla.

Playstation 5 va fi lansata in toamna acestui an de catre cei de la Sony, fara a se stie foarte clar o data la care ea va fi pusa in vanzare, dar mai toata lumea se asteapta ca prin noiembrie unitatile sa ajunga in magazine, iar clientii sa-si poata face un cadou frumos inainte de Craciun.

Playstation 5 va fi lansata la timp, chiar daca Sony si-a cam amanat planurile de anuntare a consolei, totul trebuind sa aiba loc undeva prin februarie, insa din pacate se pare ca lucrurile vor avea loc ceva mai tarziu, adica poate prin martie, sau poate aprilie.

“Similar cu sfârșitul anului 2013, când Xbox One și PS4 s-au lansat împreună, niciuna dintre companii nu dorește să se ofere reciproc. Momentul vânzărilor este crucial în sectorul consolei, în special în primii doi ani de vânzări. Acest lucru va trece la 7 ani de la lansarea actualului gen, ceea ce reprezintă un calendar normal pentru lansarea unei noi generații. Ultima dată s-au lansat amândoi în aceeași perioadă a anului și vor fi fericiți să facă asta din nou înainte de sezonul vânzărilor de vacanță.”

Playstation 5 este o consola asteptata de catre foarte multa lume, iar dupa cum se prezinta lucrurile in momentul de fata, chiar daca va fi lansata in toamna, ea urmeaza sa fie foarte scumpa pentru ca vine cu multe noutati importante.