Windows 10: Schimbarea CONTROVERSATA Prezentata de Microsoft

Windows 10 are parte de o schimbare controversata de care utilizatorii au inceput deja sa se planga, iata ce a pregatit compania Microsoft pentru noi.

Windows 10 controversa

Windows 10 are parte de o schimbare controversata prezentata in mod oficial de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, si puteti vedea mai jos mesajul pe care compania l-a publicat zilele trecute. Vorbim despre o prezentare pentru noul Start Menu pe care Windows 10 urmeaza sa il aiba integrat pentru toti utilizatorii, compania Microsoft facand o serie de modificari care nu sunt chiar pe placul tuturor utilizatorilor.

Windows 10 are de ceva vreme in plin proces de dezvoltare aceasta modificare pentru Start Menu, compania Microsoft evitand pana acum sa ofere prea multe detalii despre ea, dar iata ca informatiile incep sa vina. Cei de la Microsoft vor sa modernizeze intreaga interfata pe care Windows 10 o are, astfel ca schimbarile de acest gen fac parte din strategia de a ne oferi o experienta noua de utilizare pentru sistemul de operare care e atat de popular.

Windows 10: Schimbarea CONTROVERSATA Prezentata de Microsoft

Windows 10 are o schimbare in cea mai mare parte buna pentru Start Menu cu aceasta modernizare adusa de noul design fluent, insa exista si controverse in jurul sau pentru ca denumirile iconitelor vor disparea. Asta inseamna ca daca un utilizator nu stie cum arata iconitele aplicatiilor din Windows 10, el nu va sti cum sa faca diferenta intre ele, si nu va sti ce anume trebuie sa deschida, pana se obisnuieste cu modul in care arata.

Windows 10 are aceasta schimbare pentru Start Menu prezentata pe Twitter de catre Microsoft pentru a cere si parerea utilizatorilor vis-a-vis de ea, iar unii se plang tocmai din cauza acestei eliminari a denumirilor iconitelor. Cei de la Microsoft vor ca aceasta modificare sa fie una permanenta pentru Windows 10, si e posibil ca pana in momentul in care o vor oferi sa readuca denumirea iconitelor astfel incat lumea sa fie mai putin confuza de modificarea adusa.

Windows 10 va avea acest Start Menu disponibil undeva in viitorul nu foarte indepartat, si ramane doar sa vedem cand va decide Microsoft ca schimbarea e suficient de bine pregatita pentru lansare.