WhatsApp: NIMENI nu Credea ca Aceasta Functie este Posibila

WhatsApp are dezvaluita o noua functie secreta si importanta pe care nimeni nu credea ca e posibil sa o vada pentru aplicatia de mesagerie prea curand.

WhatsApp apeluri web

WhatsApp are dezvaluita o schimbare secreta pe care nimeni nu credea ca o va vedea pentru aplicatia de mesagerie, iar asta pentru ca vorbim despre o schimbare ce nu parea posibila pentru utilizatori. Vorbim despre o modificare pe care WhatsApp o va integra pentru versiunea dedicata calculatoarelor si tabletelor, adica WhatsApp Web, aceasta urmand a le permite oamenilor sa faca apeluri voice, VOIP, direct de pe calculatoare si tablete, fara aplicatia in sine.

WhatsApp nu a avut pana acum integrata aceasta functionalitate desi foarte multa lume a cerut ca ea sa fie oferita, insa iata ca se schimba lucrurile in bine si pentru oamenii care asteapta de foarte mult timp schimbarea. WhatsApp va vea in WhatsApp Web un buton special care ne va oferi optiunea de a initia un apel voce cu oricare dintre contactele noastre inclusiv din browserele calculatoarelor, sau a tabletelor, ceva ce mai nimeni nu credea ca e posibil.

WhatsApp: NIMENI nu Credea ca Aceasta Functie este Posibila

whatsapp apeluri web pc tableta

WhatsApp are aceasta functionalitate in plin proces de dezvoltare la compania americana, iar asta inseamna ca ea a fost descoperita in codul sursa al platformei, dar inca nu este activa pentru toata lumea. Cei de la WhatsApp o testeaza cu oamenii care folosesc versiunea beta a WhatsApp Web in momentul de fata in scopul de a rezolva eventualele probleme care exista, si de a le oferi oamenilor o versiune finala care sa aiba o experienta cat mai buna de folosire.

WhatsApp nu a dat pana in momentul de fata de inteles in vreun fel ca ar intentiona sa implementeze o asemenea functionalitate, si asta desi unele platforme competitoare au sisteme similare integrate. WhatsApp nu poate sa ofere chiar atat de usor prin WhatsApp Web o functionalitate de acest gen pentru ca nu e vorba de o aplicatie nativa, ci despre un website, dar iata ca incearca totusi sa ofere si o asemenea experienta pentru calculatoare si tablete.

WhatsApp nu va lansa prea curand aceasta functionalitate foarte utila pentru oameni, deci ramane de vazut cand anume o va considera suficient de pregatita pentru a fi oferita.