WhatsApp: PROBLEMELE ce Impiedica Lansarea unei Functii Mari

WhatsApp are o serie de probleme care impiedica lansarea unei noi functii foarte importante, iata ce ar trebui sa ajunga in curand in telefoane.

WhatsApp bancar

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din lume, dar din pacate nu este lipsita de probleme, iar asta pentru ca nu toate serviciile pe care le lanseaza sunt in mod neaparat si gandite bine. Vorbim aici despre faptul ca WhatsApp a lansat recent un serviciu de transferuri de bani in Brazilia, pentru un numar limitat de persoane, iar in ciuda faptului ca a fost disponibil pentru cateva zile in tara, s-a decis suspendarea sa de catre banca centrala a tarii.

WhatsApp a lansat WhatsApp Pay pentru a ajuta oamenii sa faca transferuri de bani intre telefoane in doar cateva secunde, insa banca centrala din Brazilia a suspendat serviciul pentru a vedea cum afecteaza concurenta. A trecut mai bine de o saptamana de cand WhatsApp are suspendat noul sau serviciu de transferuri de bani in Brazilia, iar dupa cum se prezinta situatia, e improbabil ca lucrurile sa se schimbe in sens pozitiv in viitorul apropiat pentru platforma.

WhatsApp: PROBLEMELE ce Impiedica Lansarea unei Functii Mari

WhatsApp testeaza WhatsApp Pay inclusiv in Mexic, asta dupa ce de luni de zile face acelasi lucru inclusiv in India, acolo unde sistemul a fost lansat deasemenea pentru o peroada scurta de timp. In ciuda tuturor testelor facute de catre WhatsApp cu sistemul sau de transferuri de bani, pana acum compania nu a reusit sa lanseze undeva in mod oficial WhatsApp Pay, si fara sa aiba probleme cu autoritatile, asa cum s-a intamplat inclusiv in India.

WhatsApp vrea sa lanseze sistemul de transferuri de bani pentru a genera venituri fara a afisa reclame in cadrul aplicatiei de mesagerie, insa din cate se pare, nu reuseste sa faca asta in mod 100% legal. Nici in Brazilia, si nici in India cei de la WhatsApp n-au reusit sa gaseasca o solutie pentru aceasta problema, si e improbabil ca in Mexic sa gaseasca vreuna, insa toate aceste teste pregatesc lansarea in tarile din Europa, sau chiar in SUA, acolo unde e interes la fel de mare.

WhatsApp va lansa serviciul de transferuri de bani in toata lumea cand va fi pregatit 100%, insa deocmadata nimeni nu stie cand ar urma sa se intample intr-adevar acest lucru.