LIDL Romania: Anunt IMPORTANT, SCHIMBARI in TOATE Magazinele

LIDL Romania a facut un anunt important cu o serie de schimbari pentru toate magazinele de care trebuie sa stie clientii din toata tara chiar acum.

LIDL Romania orar

LIDL Romania face un anunt foarte important pentru clientii din toata tara, ar asta pentru ca schimbari insemnate sunt facute in toate magazinele saie, iar totul fara a se fi asteptat modificari de acest gen pentru ele. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat ca incepand de maine, 6 iulie, va fi schimbat orarul pentru magazinele sale din toata tara, o lista foarte lunga fiind disponibila in cadrul website-ului lantului de supermarket-uri din tara noastra.

LIDL Romania are zeci de magazine in toata tara in momentul de fata, iar pentru foarte multe dintre ele vor fi schimbare orarele, fie prin prelungirea, fie prin scurtarea lor. Daca va uitati cu atentie la lista facuta de catre cei de la LIDL Romania, s-ar putea sa fiti surprinsi in legatura cu noul orar pe care-l are magazinul din orasul vostru, iar asa s-ar putea sa descoperiti ca trebuie sa va faceti cumparaturile fie pana mai devreme, fie pana mai tarziu.

LIDL Romania: Anunt IMPORTANT, SCHIMBARI in TOATE Magazinele

LIDL Romania pare sa fi facut, in principal, schimbari pentru orarele din weekend pentru magazinele sale din toata tara, nu si pentru cel din timpul saptamanii, astfel ca in aceasta situatie nu se va schimba nimic. Cei de la LIDL Romania raman in continuare in timpul saptamanii cu programul normal care dureaza pana la ora 22:00, deci va trebui sa va uitati la cel din weekend, care in unele cazuri e redus cu o ora, iar in altele este crescut cu o ora, in functie de locatie.

LIDL Romania nu explica si de ce face schimbarile de orar pentru magazinele din toata tara, ceea ce vine ca o surpriza, iar asta pentru ca in mod normal orarele nu se schimba prea des. LIDL Romania continua sa aiba in magazinele din toata tara impuse masurile de protectie cu care ne-am obisnuit deja de ceva vreme, asa ca daca mergeti in magazine, nu uitati ca trebuie sa le respectati pe acestea daca vreti sa faceti cumparaturi.

LIDL Romania are deasemenea disponibile si multe promotii pentru clienti in aceasta perioada, asa ca incercati sa profitati de ele, dar analizati-le inainte pe website-ul lantului de magazine.