Samsung: Anuntul SURPRIZA Facut de unul dintre Presedinti

Samsung a facut un anunt surpriza prin unul dintre presedintii sai, iata ce a declarat acesta, si cat conteaza pentru clientii companiei coreene.

Samsung Presedinti

Samsung se pregateste in momentul de fata sa anunte o serie noua de produse, iar presedintele diviziei mobile, TM Roh, a oferit si cateva informatii cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample in ziua de 5 august. Atunci a fost deja anuntata lansarea telefoanelor din seria Samsung GALAXY Note 20, insa se pare ca nu doar acestea vor fi prezentate, ci de fapt vom vedea nu mai putin de 5 noi produse pentru clientii din toata lumea.

Samsung nu a oferit vreo informatie cu privire la tipurile de dispozitive care vor fi lansate, insa va spuneam mai sus ca Samsung GALAXY Note 20 este unul dintre ele, insa si Samsung GALAXY Z Flip 5G va fi prezentat deasemenea. Unele zvonuri anunta faptul ca inclusiv Samsung GALAXY Note 2 isi va face aparitia in evenimentul Samsung din data de 5 august, impreuna cu o noua pereche de casti wireless, dar vorbim totusi despre mai multe dispozitive pregatite de lansare.

Samsung: Anuntul SURPRIZA Facut de unul dintre Presedinti

Samsung ar putea prezenta si un nou model de smartwatch pentru clientii din intreaga lume, chiar daca deocamdata nu e foarte clar acest lucru, insa am putea vedea acest produs ca un companion pentru telefoanele sale noi. Samsung ar putea surprinde deasemenea si cu lansarea unei tablete, desi aici exista destul de putine zvonuri care sa sustina o asemenea desfasurare a evenimentelor, ceea ce face aparitia sa destul de improbabila.

“În cadrul galaxiei de vara din acest an, vom prezenta cinci noi dispozitive de alimentare. Aceste dispozitive oferă viziunea noastră de a fi inovatorul noilor experiențe mobile care curg perfect și continuu oriunde mergem. Acestea combină puterea cu funcționalitatea perfectă, indiferent dacă sunteți la serviciu sau jucați, acasă sau în deplasare. În Următorul Normal, veți avea abilitatea de a trăi viața la maxim cu aceste dispozitive în mână (și în urechi și la încheietură.)”

Samsung vrea totusi sa le ofere clientilor din toata lumea o serie de dispozitive noi de care toata lumea sa se poata bucura, iar asta in conditiile in care exista si asteptari foarte mari de la acest eveniment programat pentru a avea loc pe 5 august. Samsung vrea sa isi mai recupereze din vanzarile pierdute in ultimele luni din cauza pandemiei de Coronavirus, si are destule de recastigat, asa ca probabil vom vedea multe produse interesante de la companie.

Samsung va organiza conferinta din 5 august exclusiv online, astfel ca e posibil sa nu vedem chiar la fel de multe prezentari pentru produse in momentul in care acestea urmeaza sa fie lansate.