Netflix: Decizia IMPORTANTA pentru un Serial foarte Popular

Netflix a luat o decizie foarte importanta cu privire la un serial foarte popular pe care l-a lansat in platforma pentru abonatii din toata lumea.

Netflix origins

Netflix a luat o decizie extrem de importanta cu privire la un serial foarte popular pe care-l are in platforma sa de streaming video la cerere, si foarte multi fani se vor bucura de ceea ce li se pregateste. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a crea un nou serial bazat pe The Witcher, doar ca acesta va avea povestea bazata intr-o perioada de timp care este stabilita cu 1200 de ani inainte ca Geralt of Rivia sa fi aparut in firul narativ al lumii virtuale.

Netflix a ales denumirea The Witcher: Blood Origin pentru acest nou serial, si el va fi unul de actiune, gandit pentru a fi impartit in 6 parti, iar deocamdata prea multe detalii despre el nu exista. Nu se stie deocamdata care vor fi actorii ce vor participa la acest proiect, insa el va fi produs de catre regizorul care sta in spatele The Witcher, astfel ca ne putem astepta la un serial cel putin la fel de interesant precum cel lansat in iarna anului 2019.

Netflix: Decizia IMPORTANTA pentru un Serial foarte Popular

Netflix nu e la primul serial bazat pe The Witcher, compania americana anuntand in ianuarie The Witcher: Nightmare of the Wolf, doar ca in acel caz vorbim despre un serial de tip anime. Decizia Netflix de a face doua seriale separate in baza The Witcher arata din nou cat de popular este titlul pe care l-a lansat anul trecut, el inregistrand la acea vreme recorduri in materie de vizualizari, ceea ce a determinat comandarea celui de-al doilea sezon la cateva zile dupa lansare.

Netflix a mai luat decizii de acest gen pentru unele dintre serialele si filmele sale in trecut, iar nimeni nu a fost surprinz de ceea ce s-a intamplat atunci, chiar daca decizia parea a fi una pripita. Netflix a facut intotdeauna alegerile potrivite pentru abonatii sai din intreaga lume, iar acum nu exista vreun motiv sa credem ca decizia de a extinde aceste seriale este una proasta, mai ales ca exista foarte multi oameni care apreciaza ceea ce a fost facut deja.

Netflix nu a spus cand anume va fi lansat acest nou serial, deci deocamdata nu stim mai nimic, si asteptam sa vedem care sunt planurile companiei americane cu privire la el.