CEC Bank: Anuntul SURPRINZATOR pentru Romanii din TOATA Tara

CEC Bank are astazi un anunt cu adevarat surprinzator pentru romanii din toata tara, iata ce a decis sa faca banca pentru noi, si cat de mult conteaza.

CEC Bank are un anunt surprinzator pentru foarte multi romani din tara, una dintre cele mai mari banci din Romania incercand sa ne arate ca nu este doar ceea ce stiam noi de de multe decenii in legatura cu existenta sa. Cei de la CEC Bank le spun romanilor ca au intrat in era digitala inclusiv in ceea ce priveste crearea de conturi noi, astfel ca toti cei interesati sa faca asta de la distanta au acum posibilitatea de a isi inregistra un cont, si de a-l confirma prin apel video.

CEC Bank a lansat un serviciu special care le permite clientilor din Romania sa isi faca un cont bancar fara a merge intr-o sucursala, si sa il confirme printr-un apel video facut cu unul dintre reprezentantii bancii. Vorbim despre o tehnologie noua folosita in aceasta pandemie de Coronavirus de catre BANCA Transilvania, si inclusiv de catre CEC Bank, dar cel mai probabil exista si alte institutii financiare care folosesc sisteme similare acum.

CEC Bank: Anuntul SURPRINZATOR pentru Romanii din TOATA Tara

CEC Bank explica in clipul video de mai sus cum functioneaza totul, ideea fiind una foarte simpla, si le permite clientilor sa se bucure de serviciile sale fara sa mai parcurga un drum intr-una dintre sucursale, mai ales in aceasta perioada foarte complicata. CEC Bank are si o serie de beneficii pentru cei care decid sa profite de sistemul sau, si sa isi deschida un cont exclusiv online, iar ideea este una dintre cele mai bune care au venit vreodata pentru banci.

CEC Bank vrea sa le usureze vietile romanilor cu aceasta idee, si daca va veti uita in pagina dedicata pentru acest proiect, veti vedea inclusiv ce beneficii speciale sunt disponibile inclusiv in cazul in care vreti sa va bucurati de ele. Desigur ca unele beneficii sunt oferite pentru o perioada limitata de timp de catre CEC Bank, insa chiar si asa, vorbim despre ceva ce ar trebui sa stie toata lumea, mai ales daca nu sunteti multumiti de serviciile oferite de catre banca voastra.

CEC Bank are disponibil acest serviciu de ceva vreme, si mai mult ca sigur nu va renunta foarte curand la el, astfel ca il veti putea folosi fara probleme oricat veti dori, deci nu exista motive sa nu il incercati, macar.