Telefoanele Huawei: PROBLEMA Majora care e Greu de Rezolvat

Telefoanele Huawei au o problema foarte mare care este si foarte greu de rezolvat, iata ce trebuie sa stii despre produsele atat d epopulare acum.

Telefoanele Huawei rezistenta

Telefoanele Huawei au avut parte de o evolutie surprinzator de buna in T3 2020, reusind sa ramana pe locul 2 in vanzarile globale in ciuda sanctiunilor impuse de catre Donald Trump in SUA, sanctiuni care genereaza o problema majora. Se pare ca seria Huawei Mate 40 are parte de vanzari surprinzator de bune in Asia, si in alte piete in care a fost lansata, insa compania chinezeasca nu poate produce suficient de multe dintre telefoanele Huawei dorite de clienti.

Telefoanele Huawei au o parte dintre componente produse fie cu tehnologie americana, fie cu proprietate intelectuala americana, iar sanctiunile impuse de catre Donald Trump impiedica fabricarea de componente no iacum. Asta lasa compania chinezeasca in incapacitatea de a mai produce telefoanele Huawei pe care le doresc clientii, si in cantitati suficient de mari, iar asta in ciuda faptului ca s-au facut stocuri suficiente pentru unele dintre componente.

Telefoanele Huawei: PROBLEMA Majora care e Greu de Rezolvat

Telefoanele Huawei de generatie noua nu au putut avea produse suficient de multe chip-uri Kirin 9000 inainte ca sanctiunile din SUA sa blocheze efectiv producerea lor, astfel ca acum seria Huawei Mate 40 e disponibila in cantitati foarte reduse. Se estima acum cateva luni ca doar 8 milioane de chip-uri Kirin 9000 ar fi disponibile pentru serie, insa ele ar trebui folosite inclusiv in telefoanele Huawei care vor fi lansate in primavara, adica seria Huawei P50.

Telefoanele Huawei ar putea veni in primavara cu alte chip-uri mai vechi, sau vor fi oferite in cantitati extrem de mici cu chip-ul Kirin 9000, daca sanctiunile din SUA nu vor fi ridicate de catre Donald Trump, sau Joe Biden. Daca Joe Biden va fi ales presedinte, atunci am putea vedea o ridicare rapida a sanctiunilor impuse impotriva chinezilor, iar telefoanele Huawei vor reveni la normal, cu serviciile Google, si orice fel de componente de ultima generatie sunt disponibile.

Telefoanele Huawei nu si-au pierdut din popularitate in ciuda tuturor eforturilor lui Donald Trump de a bloca compania peste tot in lume, si se pare ca lucrurile nu se vor schimba, indiferent cate sanctiuni vor fi impuse din SUA.