Apple ar putea lansa anul acesta un televizor ce ruleaza iOS

Intre lansarea unui nou terminal iPhone si lansarea unui nou model al tabletei iPad, Apple ar putea lansa pe piata un nou model de televizor. Zvonuri privind posibila lansare a unei linii de televizoare au existat inca de acum cativa ani insa cei de la Dailytech sustin ca au informatii concrete de la surse din interiorul Apple care indica faptul ca anul acesta sau cel tarziu anul viitor compania va lansa un nou model de televizor. Acest produs va rula o versiune modificata a iOS si va avea integrat iTunes deci va avea nevoie de o conexiune la internet pentru a cumpara filme din iTunes Movie Store insa probabil va fi compatibil si cu functia AirPlay.

According to source Apple plans to “blow Netflix and all those other guys away” by bundling Apple TV + iTunes inside physical television sets. According to the source Apple is teaming up with a major supplier (our guess would be Samsung Electronics Co., Ltd. (SEO:005930)), to provide the physical televisions, which will be rebranded as Apple television sets.

Televizor va fi fabricat de un partener al companiei Apple insa va fi vandut sub brandul Apple si va integra functii disponibile in Apple  TV 2G. Se zvoneste ca televizorul va avea diagonale cuprinse intre 40 – 50 inch insa nu se specifica modelul de ecran pe care il va avea. In momentul de fata exista atat de multe modele de televizoare si atat de multi producatori incat Apple trebuie sa vina cu ceva intr-adevar inovator pentru a se face remarcata dar eu unul cred ca Apple nu va intra pe piata televizoarelor in viitorul apropiat.