Windows 10: Problema Grava adusa de catre Noua Actualizare

Windows 10 are confirmata in mod oficial o problema grava pe care noua actualizare a sistemului de operare a adus-o pentru toti utilizatorii.

Windows 10 listare

Windows 10 nu scapa de problemele serioase cu care se tot confrunta utilizatorii din intreaga lume, sistemul de operare pentru calculatoare avand inca una grava confirmata de catre compania Microsoft acum. Mai exact, o actualizare recent lansata de catre cei de la Microsoft genereaza probleme foarte serioase pentru utilizatorii care au instalat sistemul de operare Windows 10, ea generand ecrane albastre peste care utilizatorii nu prea pot sa treaca atat de usor.

Windows 10 are aceasta problema legata de imprimantele folosite de catre diversi oameni, utilizarea acestora pentru a lista documente generand erorile cu ecran albastru, care practic impun repornirea calculatoarelor. Problema se manifesta in momentul in care utilizatorii Windows 10 incearca sa acceseze meniul pentru listarea de documente din aplicatii precum Notepad, Office, si nu numai, in cel moment sistemul de operare blocandu-se, afisand ecranul albastru, dupa care trebuie repornit calculatorul.

Windows 10: Problema Grava adusa de catre Noua Actualizare

Windows 10 a avut actualizarea recenta lansata de catre Microsoft pentru a se rezolva anumite probleme pe care sistemul de operare le-a avut, insa se pare ca de fapt au fost generate mult mai multe pentru toata lumea. Cei de la Microsoft inca nu au descoperit sursa acestor probleme, insa confirmarea faptului ca ele exista in cadrul Windows 10 este o veste buna pentru ca asta inseamna ca se lucreaza la rezolvarea lor in momentul de fata, asa ca in viitorul apropiat situatia ar trebui sa vina la normal.

Windows 10 permite folosirea unei varietati de imprimante pentru a lista orice dorim, si din cate se pare, nu prea conteaza ce fel de imprimanta folosesc oamenii, cam toate sunt afectate de aceasta problema. Asta sugereaza faptul ca problema vine de la sistemul de operare, si nu de la driverele pentru imprimante, asa ca e nevoie sa vina o rezolvare de la Microsoft pentru ca Windows 10 sa nu mai afiseze mesaje de eroare in calculatoare.

Windows 10 are in mod regulat lansate actualizari importante, asa ramane doar sa vedem cat va dura de aceasta data pana cand Microsoft va rezolva problema, si va readuce lucrurile la normal.