CEC Bank: Mesajul Oficial care ii Vizeaza pe Clientii Romani

CEC Bank telefoane

CEC Bank a publicat un nou mesaj oficial pentru clientii sai din toata Romania, si este vorba despre unul care le readuce aminte oamenilor despre beneficii de care ei se pot bucura daca sunt clienti ai bancii. Mai exact, toti clientii CEC Bank care vor sa faca plati cu telefonul au la dispozitie Apple Pay si Google Pay pentru a plati orice, oriunde, oricand doresc, atat timp cat o fac la un POS fizic, insa in cazul platformei Apple, e posibil si online.

CEC Bank a implementat suport pentru Apple Pay inca de acum aproape 2 ani de zile, insa Google Pay a fost implementat abia anul acesta, atunci cand platforma a fost lansata in mod oficial si in Romania. Cei de la CEC Bank nu sunt singurii care au implementat suport pentru Google Pay, alte banci oferind deasemenea posibilitatea de a inrola cardurile in telefoane, si de a faci plati cu telefonul la POS-urile din toata Romania, si chiar online.

CEC Bank: Mesajul Oficial care ii Vizeaza pe Clientii Romani

CEC Bank le permite tuturor clientilor cu carduri de debit sa isi inroleze cardurile in cadrul Apple Pay si Google Pay, procesul trebuind facut manual de catre toata lumea, nu de catre banca. Nici nu trebuie sa mergeti la banca pentru a va inrola cardul in Apple Pay, sau Google Pay, aicis tand simplitatea utilizarii acestor sisteme, iar acolo unde exista si optiune de plata online prin ele, puteti face rapid acest lucru, deci va puteti bucura de sistem oricand aveti nevoie.

CEC Bank nu cere vreun comision pentru inrolarea cardurilor in Apple Pay, sau Google Pay, astfel ca totul este facut in mod automat de catre clienti fara a mai avea parte de batai de cap cand utilizeaza platforma. Ideea celor de la CEC Bank de a le oferi clientilor posibilitatea de a utiliza aceste sisteme este una foarte buna, si aduce tehnologia mai aproape de clienti, mai ales ca foarte multi si-au dorit de multa vreme sa aiba acces la aceste sisteme de plata.

CEC Bank are detalii despre inrolarea cardurilor sale in Apple Pay si Google Pay direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate detaliile cu privire la procedura.