Huawei: Surprizele Oficiale pentru Milioane dintre Telefoane

Huawei lucreaza de ceva luni la multe surprize extrem de interesante pentru foarte multe telefoane din intreaga lume, iar in clipul video de mai sus puteti vedea unele dintre ele chiar acum. Mai exact, cei de la Huawei au in clipul video de mai sus prezentate cateva dintre schimbarile majore pe care Harmony OS 2.0 urmeaza sa le aduca pentru telefoanele din intreaga lume in momentul in care va fi lansat, ceea ce e asteptat destul de curand.

Huawei s-a gandit sa permita deschiderea control center cu un gest facut in partea dreapta sus a ecranului, asa cum se intampla si la iPhone, in timp ce un gest facut in partea stanga sus va deschide un sistem de cautare. O alta schimbare surpriza are legatura cu deschiderea aplicatiilor din acest telefon Huawei, ea facandu-se mult mai rapid decat in cazul altor telefoane cu sistem de operare Android, dar deocamdata numai in cazul aplicatiilor native.

Huawei: Surprizele Oficiale pentru Milioane dintre Telefoane

Huawei nu va oferi acelasi lucru si in cazul aplicatiilor terte, ceva ce era oricum de asteptat din moment ce acestea sunt facute de catre alti producatori, deci nu pot functiona la fel de rapid. Huawei vrea sa optimizeze cat poate de bine aplicatiile native din telefoanele sale, in timp ce pentru aplicatiile terte probabil ca se va oferi exact ceea ce vedem si in cazul altor modele de telefoane Android, adica performantele standard nu foarte grozave.

Huawei lucreaza la Harmony OS de foarte multa vreme deja, insa chiar si asa, procesul de dezvoltare se desfasoara extrem de dificil pentru ca exista multe de pregatit pentru o lansare fara probleme. Huawei ar vrea sa lanseze noua versiune a sistemului de operare undeva prin iulie, dar inca nu exista prea multe detalii cu privire la indeplinirea acestui obiectiv, sau o noua amanare, asa cum s-a mai intamplat cel putin o data pentru Harmony OS.

Huawei are planuri foarte mari pentru Harmony OS, insa inlocuitor pentru Android nu va fi prea curand, chiar daca compania chinezeasca isi doreste asta, in final.