Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, ce Primesc Clientii Romani

Raiffeisen Bank surprinde astazi cu un important anunt oficial pentru toti clientii sai din Romania, si daca te numeri printre ei, trebuie sa stii ce transmite banca in momentul de fata. Cei de la Raiffeisen Bank le aduc in atentie romanilor din toata tara faptul ca au posibilitatea de a discuta cu un asistent inteligent al bancii care ii poate ajuta in rezolvarea problemelor cu care se confrunta fara a ajunge neaparat sa discute cu cei de la centrul de relatii cu clientii.

Raiffeisen Bank vine aici cu un beneficiu foarte interesant si util pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca oferirea posibilitatii de a evita in totalitate serviciul de relatii cu clientii e o idee foarte buna. Acum toti cei care vor sa afle anumite informatii cu privire la Raiffeisen Bank pot doar sa discute cu acest asistent virtual, insa desigur ca numarul sau de raspunsuri este unul limitat, deci veti avea doar un set finit de informatii.

Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, ce Primesc Clientii Romani

Raiffeisen Bank spune ca acest asistent va fi capabil sa ne recunoasca doar in baza vocii, deci in momentul in care sunam nu ar mai fi nevoie sa ne autentificam in vreun alt mod. Raiffeisen Bank le permite clientilor sa afle cu ajutorul asistentei Ana soldul pe care-l au in conturi, sa obtina mini extrase de tranzactii, dar inclusiv sa blocheze, saus a ceara reemiterea de carduri fara a mai discuta cu un angajat uman al bancii pentru a rezolva aceste probleme.

Raiffeisen Bank detaliaza pentru clientii sai faptul ca asistentul personal Ana este capabil sa tina pasul cu o conversatie, astfel ca ar trebui sa inteleaga tot ceea ce vorbim noi in mod natural. Aceasta facilitate este una extrem de importanta pentru ca in acest mod clientii Raiffeisen Bank sunt mai usor intelesi atunci cand vorbesc la telefon chiar si cu un robot, si totul pentru a mai elibera call center-ul de apeluri care pot fi rezolvate si cu roboti virtuali.

Raiffeisen Bank ofera mai multe detalii despre Ana direct pe website-ul sau, si daca sunteti interesati de informatii, ar trebui sa mergeti acolo pentru a le descoperi pe toate.