ING Bank: Lansarea Oficiala Anuntata pentru TOTI Clientii

ING Bank usurare

ING Bank a anuntat in mod oficial pentru toti clientii sai din Romania lansarea unei noi facilitati importante despre care oricare dintre ei ar trebui sa stie pentru ca le poate fi de foarte mare ajutor. Mai exact, cei de la ING Bank le transmit clientilor din toata tara faptul ca au lansat Alias Pay pentru oricine e dornic sa profite de sistem, acesta permitandu-le clientilor sa transfere bani catre clienti ai altor banci folosind doar un numar de telefon.

ING Bank se alatura practic altor banci din Romania care ofera aceasta noua facilitate pentru clienti de ceva vreme, insa pana in momentul de fata ea a lipsit si de la banca detinuta de grupul olandez. Lucrurile s-au schimbat in sfarsit in bine pentru clientii ING Bank, care acum pot sa ceara, sau sa primasca, bani in propriile conturi folosind doar Alias Pay, totul devenind mult mai simplu, fara  mai tine minte codul IBAN al vreunui cont.

ING Bank: Lansarea Oficiala Anuntata pentru TOTI Clientii

ING Bank le transmite clientilor din toata tara faptul ca in momentul de fata bancile CEC Bank si Banca Transilvania mai ofera posibilitatea de a folosi Alias Pay pentru tranzactii de bani intre conturi. Deocamdata doar aceste banci ofera posibilitatea de a face transferuri prin Alias Pay, insa desigur ca e posibil ca si altele sa ofere sistemul in perioada urmatoare, dar trebuie sa avem rabdare, ING Bank fiind una dintre bancile care a adoptat totul rapid.

ING Bank impune activarea manuala a acestui sistem pentru a putea folosi de el, astfel ca trebuie sa mergeti in meniul de setari al aplicatiei HomeBank pentru a activa folosirea sa acum. Din acel moment, oricine va putea sa va trimita bani direct in contul ING Bank, iar voi veti putea trimite bani catre oricare dintre romanii care au conturi la una dintre cele trei banci mentionate mai sus, in cazul restului fiind necesarea urmarea procedurii clasice.

ING Bank ofera noua optiune in cele mai recente versiuni ale aplicatiei HomeBank, astfel ca trebuie sa le aveti instalate teleoanele voastre cu sisteme de operare iOS si Android.