WhatsApp: Notificare OFICIALA, 2 Modificari Mari in iPhone, Android

WhatsApp Notificare OFICIALA 2 Modificari Mari iPhone Android

WhatsApp are confirmata oficial, de catre CEO-ul companiei ce detine platforma de mesagerie, doua dintre schimbarile secrete care au fost descoperite pentru iPhone si Android, si care erau asteptate de catre extrem de multe persoane. Will Cathart, CEO-ul companiei WhatsApp, a confirmat in mod oficial ceea ce v-am spus acum cateva saptamani in legatura cu o crestere a dimensiunilor fisierelor transmise prin platforma, dar si a numarului de participanti la apeluri in grup.

WhatsApp are confirmata oficial, in primul rand, modificarea dimensiunii maxime a fisierelor care pot fi transferate prin intermediul platformei de mesagerie, astfel ca in curand aceasta va fi de 2 GB, in loc de 100 MB, cat este dimensiunea in momentul de fata. Vorbim aici despre documente, in principal, insa cam orice fel de fisiere pot fi transferate prin WhatsApp, in special cand vine vorba despre Android, acolo unde limitele nu prea exista.

WhatsApp: Notificare OFICIALA, 2 Modificari Mari in iPhone, Android

WhatsApp Notificare OFICIALA 2 Modificari Mari iPhone Android apelanti

WhatsApp va avea deasemenea implementata o schimbare pentru numarul de persoane care pot participa la conferintele in grup, astfel ca in curand aceasta limita va fi modificata pentru a permite unui numar de 32 de persoane sa discute simultan. Aceasta este o schimbare foarte importanta, pentru ca WhatsApp ajunge practic din urma alte servicii similare care ofera de ceva vreme o functionalitate similara pentru utilizatorii sai.

WhatsApp a avut confirmate in mod oficial aceste modificari de catre CEO-ul companiei chiar in ziua in care a fost anuntata noua viziune cu privire la comunitatile care pot fi organizate in platforma in baza grupurilor de conversatii existente. Aceasta este una dintre cele mai mari si mai serioase schimbari pe care WhatsApp le face pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca va schimba fundamental modul in care comunicam in cadrul ei.

WhatsApp va avea toate aceste modificari implementate in perioada urmatoare, impreuna cu noile versiuni ale aplicatiei pe care le vom putea instala in iPhone si Android, asa ca trebuie doar sa avem rabdare ca totul sa fie disponibil pentru noi.