Kaufland: Decizia IMPORTANTA pentru Clienti, ce Nu Stiu Multi Romani

Kaufland Decizia IMPORTANTA Clienti Nu Stiu Multi Romani

Kaufland a luat pentru toti clientii sai din Romania o decizie foarte importanta despre care multi romani nu au stiut pana in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care poate fi extrem de benefic. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de reduceri suplimentare speciale pentru unele dintre produsele care sunt puse la vanzare, insa exclusiv prin intermediul unui card de fidelitate Kaufland Card.

Kaufland ne ofera posibilitatea de a face aceste carduri de fidelitate oricand dorim, iar in combinatie cu aplicatia pentru iPhone si Android pe care o are cel mai mare lant de hypermarket-uri, vorbim despre reduceri suplimentare. Cei de la Kaufland spun ca de fiecare data cand facem cumparaturi cu ajutorul Kaufland Card, si scanam codul acestuia, adunam cate o stea pentru fiecare 50 de LEi pe care ii cheltuim in oricare dintre magazinele sale din Romania.

Kaufland: Decizia IMPORTANTA pentru Clienti, ce Nu Stiu Multi Romani

Kaufland spune ca acesti bani sunt adunati in cadrul aplicatiei, si pot fi mai apoi folositi pentru alte achizitii de produse in baza promotiilor personalizate care ne sunt afisate in cadrul aplicatiei. Practic, ne putem bucura de reduceri extrem de bune in cadrul aplicatiei celor de la Kaufland in momentul de fata, iar asta in conditiile in care exista altele si in magazine, dar putem extinde lista beneficiilor multumita punctelor care ne sunt oferite prin acest sistem nou.

Kaufland stie foarte bine cat de importante sunt pentru toti romanii reducerile pe care ni le poate oferi in cadrul magazinelor sale, fie ca profitam de ele cu un Kaufland, sau fara un asemenea card special. Kaufland a lansat acest sistem cu foarte mult timp in urma, iar multa lume profita de ceva vreme de el pentru a cumpara mai ieftin orice isi doreste, asa ca e bine sa faceti si voi acest lucru cat inca mai aveti ocazia de a cumpara produse ieftine in Romania.

Kaufland are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la ceea ce este vandut pentru noi acum, asa ca e bine sa va uitati cu atentie la tot ceea ce ne este dezvaluit acolo.