Apple interesata de implementarea unui Display Port in iDevice-uri

Apple pare interesata sa implementeze functii tot mai diverse in terminalele sale iar o recenta oferta de munca descoperita de cei de la AppleInsider denota faptul ca Apple este interesata de implementarea unui Display Port in iDevice-uri. Mai exact, Apple cauta un inginer care are experienta in implementarea de functii in SoC-uri pentru ca la Apple va avea obiectivul de a implementa tehnologia Display Port sau una asemanatoare in viitoarele chip-uri produse de catre Apple si implementate in iDevixe-urile ce urmeaza sa fie lansate in anii urmatori.

The job listing, discovered by AppleInsider, describes the position as working within the “group at Apple that develops SOCs that will be used in Apple mobile devices,” referring to the “system on a chip” devices designed by Apple and currently built by Samsung, including the A4 used inside iPhone 4 and the A5 powering the iPad 2.

A signal integrity engineer manages issues with sending electrical signals through chips, circuit boards, and interconnects between devices, preventing crosstalk, signal attenuation and power supply noise from overpowering data signals.

Un Display Port intr-un iPhone sau o tableta iPad ar fi de mult mai putin folos decat un port hdmi pe care foarte multi utilizatori l-ar putea folosi in atat de multe scopuri. Putine monitoare au compatibilitate cu Display Port deci Apple ar intwntiona, ca si pana acum, sa implementeze o tehnologie inutila multor utilizarori posesori de iDevice-uri. Ce va face compania in final vom afla peste cativa ani insa eu unul nu m-as supara daca as avea un port HDMI la iPad 3.