Apple modifica imaginile cu Samsung Galaxy S in procesul impotriva companiei Samsung

     Daca va mai aduceti aminte de imaginile in care Apple a modificat tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 pentru a o face sa arate precum iPad atunci imaginile de mai sus poate vi se par la fel de interesante. Mai sus avem prezentate terminalele iPhone 3GS si Samsung Galaxy S II care aparent sunt identice ca si inaltime si la fel de “groase” insa in realitate lucrurile sunt complet diferite. Terminalul Samsung Galaxy S are un ecram de 4 inch si este mai mare fata de reprezentarea din pozele prezentate de catre Apple in cererea introdusa pentru blocarea vanzarilor terminalelor din seria Galaxy.

It surprises me that for the second time incorrect presentations of a Samsung product emerge in photographic evidence filed in litigation,” said Mark Krul, lawyer and IP law specialist at Dutch firm WiseMen. “This is not appropriate and undermines Apple’s credibility both inside and outside the court room.

     Interesant este ca Apple a recunoscut in cererea introdusa in Germania impotriva Samsung ca intre  terminalele Galaxy S si iPhone 3G exista cateva diferente notabile iar aceste au legatura cu dimensiunile dispozitivelor. Avocatii companiei Apple prezinta practic acelasi dispozitiv insa in dimensiuni diferite in 2 cerereri de chemare in judecata diferite si probabil uneva cineva fie greseste intentionat fie o face fara sa stie. In Germania judecatorul care a luat decizia in actiunea introdusa de catre Apple nu a luat in considerare imaginile prezentate de catre companie si probabil acum lucrurile vor sta exact la fel.

     De ce aleg avocatii companiei Apple sa prelucreze imaginile inca nu poate fi explicat insa se pare ca deocamdata tentativele lor nu au succes.