Iata tot ce aduce nou iOS 5 beta 6 – articol actualizat constant x5

    Acum cateva minute Apple a lansat versiunea beta 6 a sistemului de operare iOS 5 iar din changelog-ul prezentat aici putem observa ca inginerii companiei din Cupertino au lucrat intens la rezolvarea problemelor existente in vechile versiuni beta ale sistemului de operare. Desigur ca pe langa rezolvarea bugurilor au aparut si cateva noutati pe care le aveti detaliate mai jos si care probabil vor ramane intr-o buna masura in versiunea finala a sistemului de operare. Lansarea oficiala a iOS 5 ar putea avea loc in luna septembrie a acestui an.

1. Instalarea unui OTA update nu mai necesita stergerea tuturor setarilor de sistem ale iOS.

2. In meniul Settings>Sounds putem modifica sunetul care este rulata cand trimitem un tweet.

3. Iconitele din Springboard nu mai au efectul “glossy”.

4. A fost modificat meniul pentru cautarea operatorului de telefonie mobila.

5. Apple a implementat un mesaj de avertizare cu privire la Photo Stream. Acest mesaj apare cand accesam aplicatia Photos din iOS.

6. Instalarea unei aplicatii nu mai inchide automat aplicatia App Store.

7. Dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS nu mai au acces la UDID-urile terminalelor.

15 COMENTARII

  1. Am mai observat ca acum cand faci download din telefon iti apare un panou de confimare si un pop up cu if u leave wi fi during update aditional costs bla bla”
    Singura mea problema e ca mi se pare mie ca de la beta 5 incoace se consuma mult mai repede bateria – sau e de la facebook messenger
    Ah da..si of course Butonul… butonul home:) i hate it:)

  2. Voua va merge pe beta 6 aplicatia Dropbox? Mie de la beta 5 nu mi-a mai mers,imi crashuie la cateva secunde dupa ce o accesez,si pe iPhone si pe iPad aceasi problema!

  3. Sunt mai multe aplicații care nu merg pe iOS 5. Din păcate mulți care si-au “cumpărat” Beta dau câte o stea la aplicatiile astea. Oamenii nu au de ce sa își facă aplicațiile compatibile cu noul iOS pt ca publicul larg încă nu îl are, doar dezvoltatorii, ce rost ar avea sa muncească degeaba?

  4. @ Andy “oamenii” aia sunt “dezvoltatori” :)) de aia exista ios beta , ca sa vada acei ” oameni” cum reactioneaza aplicatia lor cu ios-ul . De abia s-a inceput procesul de update.
    @zaone , la mine in OTA , nu vede beta 6 , aveam beta 4 , am instalat beta 5 cu OTA , insa nu zice nimic de beta 6. zice ca e up to date.

  5. Am tot citit “zgomote” pe forumuri/site-uri cum ca dc folosesti ios beta fara cont inreg ca dev, apple are posibilitatea sa iti blocheze telefonul.
    E numai zgomot sau au si un sambure de adevar aceste povesti?

  6. Toretic da, este posibil sa faca asta. De facut nu o fac insa le blocheaza terminalele celor care au cumparat un UDID de la un dev al carui cont a fost blocat.