Incredibilul Succes al Ucrainei in Contraofensivele Impotriva Rusiei

Incredibilul Succes al Ucrainei in Contraofensivele Impotriva Rusiei

Ucraina a cucerit in ultimele 5 zile mai multe teritorii decat a cucerit Rusia din aprilie si pana acum, conform informatiilor furnizate de catre ucrainieni, dar si cele vizibile din satelit, armata ucraineana a reusit sa elibereze nu mai putin de 3.000 de kilometri de teritoriu din 6 septembrie si pana acum.

Contraofensivele Ucrainei din sudul tarii au generat probleme extrem de mari pentru Rusia, care a avut liniile de aparare sparte foarte usor, armata sa abandonand foarte multa tehnica militara in ultimele zile, asta in timp ce multi soldati au fost capturati de catre ucrainieni in regiunile eliberate.

“Din aprilie, ucraineana a preluat mai mult teritoriu în 5 zile decât Rusia. Ucraina a „pătruns liniile rusești” până la 70 de kilometri și a ocupat peste 3.000 de km pătrați din 6 septembrie, acoperind mai mult teritoriu decât în toate operațiunile rusești din aprilie.

Se pare că contraofensiva Ucrainei din regiunea Harkov „distrează forțele ruse și prăbușește axa de nord a Rusiei Donbas”.”