2 Informari ENEL in ATENTIA Clientilor Romani, ce Transmite Compania

2 Informari ENEL ATENTIA Clientilor Romani Transmite Compania

ENEL, compania mare din Romania care furnizeaza servicii de energie electrica si gaze naturale pentru un numar foarte mare de romani, a publicat 2 informari prin care le aduce in atentie clientilor schimbari importante pe care le recomanda astfel incat ei sa isi reduca intr-o buna masura consumul de electricitate.

ENEL vorbeste intr-o prima faza despre becurile LED care au un randament foarte bun, si care pot aduce o reducere a consumului de energie cu pana la 80% in comparatie cu becurile traditionale, ceea ce desigur ca aduce si facturi mai mici pentru clientii care vor sa fie mai eficienti din acest punct de vedere acum.

Separat de recomandarea schimbarii becurilor din case, cei de la ENEL Romania le vorbesc tuturor clientilor despre faptul ca poate fi redus si consumul de electricitate in timpul gatitului daca alegem sa gatim mai multe preparate in acelasi timp, un sfat care ar trebui sa fie cunoscut de foarte multa lume.

ENEL Romania are mai multe recomandari importante pentru clientii romani cu privire la eficienta energetica, ele fiind publicate in cadrul unei platforme speciale care este disponibila online, si care ne poate ajuta sa fim mult mai eficienti din punct de vedere energetic in aceasta perioada foarte complicata.

#FiiSmartPeEnergie și alege să înlocuiești toate becurile clasice de acasă cu becuri LED! Becurile LED au un randament foarte bun și te ajută să reduci consumul de electricitate pentru iluminat cu aproximativ 80% comparativ cu becurile tradiționale, cu incandescență. Intră pe website și descoperă mai multe recomandări de eficiență energetică!

Știi că dacă gătești mai multe preparate în același timp reduci consumul de energie electrică? Citește articolul de mai jos și află și alte soluții smart pe care le ai la îndemână pentru un consum eficient de energie electrică și apă la tine în bucătărie!