Comunicarea ENEL cu Masurile de ULTIM MOMENT pentru Toti Romanii

Comunicarea ENEL Masurile ULTIM MOMENT Toti Romanii

ENEL, grupul urias de energie din Romania de la care peste 3 milioane de clienti primesc servicii de gaze naturale si energie electrica la ora actuala, a publicat o comunicare cu masurile de ultim moment care au fost luate pentru toti romanii, iar asta pentru a creat un website special pentru serviciile Enel X Way.

ENEL explica mai jos faptul ca multumita unui website nou, in care sunt integrate informatii cu privire la toate serviciile pe care compania le ofera, oricine poate sa descopere foarte rapid unde poate accesa facilitatile care sunt oferite, intr-un mod mult mai util, totul fiind gandit pentru ca ele sa fie mai usor de gasit.

In cadrul acestui website nou al ENEL Romania, compania spune ca exista inclusiv o harta interactiva cu toate locatiile in care serviciile Enel X Way sunt oferite pentru romani, asa ca daca sunteti interesati de ele, si ceea ce este oferit, atunci puteti intra acolo pentru a descoperi unde le puteti gasi foarte rapid.

ENEL Romania incearca sa ne ofere metodele cele mai simple pentru a profita de serviciile sale, astfel ca merita sa avem in vedere ceea ce ne este pus la dispozitie, mai ales ca vorbim despre beneficii care sunt nu doar utile, ci si total necesare pentru romanii care folosesc vehicule electrice, si nu doar atat.

De astăzi, te așteptăm pe website-ul nostru, care integrează toate soluțiile de mobilitate electrică oferite de Enel X Way în România pentru acasă, companii și instituții. Platforma oferă date despre facilitățiile aplicației Enel X Way, precum și o hartă interactivă care afișează disponibilitatea în timp real a stațiilor de încărcare din rețeaua Enel X Way. Te invităm să descoperi mai multe pe website.