Video: iPhone 4S va permite video/AirPlay Mirroring, Real Racing 2 deja beneficiaza de el

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bxj1QuKebdQ[/youtube]

    Aseara Apple a anuntat ca noul iPhone 4 va permite in sfarsit utilizatorilor sa faca Video/AirPlay Mirroring precum tableta iPad 2 si chiar in format 1080p in cazul video mirroring-ului. Aceasta functie este disponibila inca din iOS 4.3 pentru iPad 2 si permite practic utilizatorilor sa transpuna ecranul iDevice-ului pe ecranul unui televizor. Posibilitatea de a face video mirroring in format Full HD va permite utilizatorilor sa vizioneze filme facute cu propriul iPhone pe un televizor/ecran compatibil sau sa joace jocuri care au grafica Full HD.

     Real Racing 2 a fost primul joc in care a fost inclusa grafica Full HD si multumita hardware-ului din iPad 2 jocul permitea utilizatorilor sa imparta ecranul in curse. Multumita terminalului iPhone 4S lucrurile sunt duse dincolo de limite astfel ca jocul permite acum impartirea ecranului in 4 astfel incat 4 utilizatori sa joace unul contra altuia in cadrul aceleiasi curse. Real Racing 2 aduce si un motor grafic imbunatatit care beneficiaza de puterea grafica a chip-ului A5 deci vom avea parte de grafica mai multa si functii noi dar acesta ar putea fi doar inceputul.

     Mult mai multi dezvoltatori de jocuri vor utiliza hardware-ul noilor terminale si in App Store vor fi disponibile tot mai multe titluri care au grafica Full HD, ramane de vazut doar cat va dura pana se vor gandi dezvoltatorii sa implementeze tot.