ATENTIE la falsele solutii de untethered jailbreak pentru iOS 5!

    O solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 nu este disponibila inca si nici nu se stie cand va fi una disponibila dar asta nu ii opreste pe anumiti oameni sa declare cu rea-credinta ca detin o asemenea solutie. Anumite persoane incearca sa pacaleasca posesorii de iDevice-uri spunandu-le ca au o solutie de untethered jailbreak cand in realitate nu se afla in posesia unui program capabil sa faca acest lucru. Daca doar ar spune ca au asa ceva nu ar fi nicio problema insa din pacate ei cer bani pentru solutii de jailbreak inexistente si practic inseala oamenii care sunt dispusi sa plateasca pentru asa ceva.

    Cei care nu cer bani ofera programe infectate cu virusi si malware iar de indata ce programul de “jailbreak” este rulat pe un PC infecteaza calculatorul cu diverse programe care ar fi capabile sa trimita informatii confindetiale despre utilizatori. Fie ca vobim despre parola contului de facebook, Twitter, Yahoo sau de datele de logare intr-un sistem de online banking, acest gen de persoane sunt interesate sa pacaleasca utilizatorii cu solutii de untethered jailbreak pentru a obtine un beneficiu de pe urma lor.

     Eu va atentionez acum si va spun sa fiti atenti cu privire la falsele solutii de untethered jailbreak. Dev Team sau Chronic Dev Team NU CER BANI pentru solutii de jailbreak iar cei care o fac sunt 100% sigur tepari! Prin iDevice.ro veti fi informati in legatura cu viitoarea solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 si de indata ce ea este disponibila eu va voi anunta. NU INSTALATI asa-zise programe de jailbreak de pe internet si NU platiti nimanui pentru asa ceva deoarece NU exista o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 deocamdata.