ATENTIE la falsele solutii de untethered jailbreak pentru iOS 5!

    O solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 nu este disponibila inca si nici nu se stie cand va fi una disponibila dar asta nu ii opreste pe anumiti oameni sa declare cu rea-credinta ca detin o asemenea solutie. Anumite persoane incearca sa pacaleasca posesorii de iDevice-uri spunandu-le ca au o solutie de untethered jailbreak cand in realitate nu se afla in posesia unui program capabil sa faca acest lucru. Daca doar ar spune ca au asa ceva nu ar fi nicio problema insa din pacate ei cer bani pentru solutii de jailbreak inexistente si practic inseala oamenii care sunt dispusi sa plateasca pentru asa ceva.

    Cei care nu cer bani ofera programe infectate cu virusi si malware iar de indata ce programul de “jailbreak” este rulat pe un PC infecteaza calculatorul cu diverse programe care ar fi capabile sa trimita informatii confindetiale despre utilizatori. Fie ca vobim despre parola contului de facebook, Twitter, Yahoo sau de datele de logare intr-un sistem de online banking, acest gen de persoane sunt interesate sa pacaleasca utilizatorii cu solutii de untethered jailbreak pentru a obtine un beneficiu de pe urma lor.

     Eu va atentionez acum si va spun sa fiti atenti cu privire la falsele solutii de untethered jailbreak. Dev Team sau Chronic Dev Team NU CER BANI pentru solutii de jailbreak iar cei care o fac sunt 100% sigur tepari! Prin iDevice.ro veti fi informati in legatura cu viitoarea solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 si de indata ce ea este disponibila eu va voi anunta. NU INSTALATI asa-zise programe de jailbreak de pe internet si NU platiti nimanui pentru asa ceva deoarece NU exista o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5 deocamdata.

18 COMENTARII

  1. Apreciem pentru avertisment. Sunt multi care apeleaza la acele site-uri fantoma.
    Si mie imi arde buza dupa un IOS5, dar nu-l pun pana nu iese JB untethred.

    p.s.: faci treaba buna, tine-o tot asa!

  2. Nu cer bani dar vor donatii daca vreti programul ! Nu ? Cel putin asta reiese pe ih8sn0w.com 🙂 ! Omu vrea bani pentru un iPhone 4S ! Si ma intreb …cu ce bani a facut pana acum chiar nu isi permite unul din banii lui ? Whatever …Eu unul nu astept jb 😀

  3. Se poate face upgrade de la versiunea 4.3.5 la 5.0 cu pastrare de baseband, dar fara jailbreak? Daca da cu ce program pe windows? ( iphone 4 )

  4. Salut zaone! Am si eu o intrebare. Am facut upgrade de la iOS 4.3.4 la 5, cu pastrare de baseband 4.10.01. Telefonul nu este unlocked dar inainte de a face update-ul cand aveam sim-ul in telefon imi arata o linie la semnal. Acum imi arata No service. Care e problema?
    Si inca ceva. Am cumparat un gevey supreme, din cate am vazut pe site-ul tau nu are nici un semn ca ar fi fake..iar cand il bag impreuna cu sim-ul imi arata NO SIM. Nu imi apare nicidecum welcome screen-ul…am incercat toate modalitatile (cred).

  5. thx…:)))…in general verific 2-3 surse cind apare ceva de jb…e bine pt cei care ii maninca palmele si nu au rabdare sa bage bine la cap ca sa nu inceapa sa se plinga pe aici…:)))

  6. Informatiile au aceeasi sursa, Dev Team sau Chronic Dev. Desigur ca ei de multe ori vorbesc intr-un limbaj aparte greu de inteles de utilizatorii de rand.

  7. corect cu sursa,mia culpa,e numai una vroiam sa zic ceilalalti care sint mina in mina cu sursa,in general ma uit la iDevice,Dev Team si iclarified…si daca sint confirmate de 2 dintre ele ma apuc de treaba…:)))

  8. Am facut update la un i4 si aqm am baseband 4.11.08 , pana aqm foloseam Gevey ultra sim , si aqm imi tin tel pe birou , cat tre sa mai ast pana la un nou unloc sau cv de genu :((

  9. Am facut update pe iph 4 la 5.0 cu snowbreeze, dar fara jail ca nu vreau si doresc sa stiu daca pot activa telefonul cumva ? ( nu am sim de la operatorul de la care e luat telefonul )