iOS 5.0.1 cauzeaza probleme cu agenda de contacte

    iOS 5.0.1 este disponibil in iTunes de aseara insa pentru multi utilizatori noua versiune a sistemului de operare a adus cateva probleme in plus fata de cele existente in iOS 5. Pentru unii versiunea 5.0.1 a rezolvat problemele cu autonomia bateriei insa pentru altii problema abia a aparut dar totul culmineaza cu o noua problema ce are legatura cu adresa de contacte. Se pare ca pentru anumiti utilizatori, iOS 5.0.1 nu mai afiseaza numele contactelor atunci cand acestia sunt sunati sau primesc un mesaj ci in schimb afiseaza doar numarul de telefon. Contactele inca sunt afisate in agenda telefonica insa aplicatiile nu reusesc sa faca legatura intre numar de telefon si contact.

I updated my iPhone 4S earlier today (using the OTA method), and I discovered a nasty bug. My iPhone could no longer remember the names of any of my contacts! I opened up the contacts app on my phone and discovered that all of entries were still there but if I got a text or a call my iPhone would have a sudden bout of amnesia and forget the contacts name.

    Aparent problema are avea legatura cu iPhone 4S si OTA Update-urile la iOS 5.0.1. Cel care a descoperit problema a aflat ca alti posesori se afla in exact aceeasi situatie si deocamdata alte modele de terminale iPhone nu sunt afectate. Este posibil ca procesul de OTA Update sa cauzeze o asemenea problema si daca o experimentati pe terminalul vostru va rog sa lasati un comentariu.