Video: Cluzee – un asistent inteligent facut pentru Android OS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SeDZ4Trn_jk[/youtube]

   Apple a prezentat Siri drept un asistent inteligent capabil sa inteleaga tot ceea ce un utilizator vorbeste, capabil sa execute comenzi in baza instructiunilor date de utilizator, capabil sa mentina sirul unei conversatii plus multe altele. Pana la lansarea Siri nu prea existau sisteme asemanatoare pe smartphone-uri insa o data cu lansarea sa incep sa apara altele care la baza au aceeasi functionalitate insa ofera cateva lucruri in plus. Cluzee este un nou asistent inteligent care in mare functioneaza exact ca Siri insa vine cu cateva lucruri in plus.

   Cluzee este capabil sa rezerve bilete de avion, sa rezerve bilete la restaurant, sa trimita singur email-uri, sa coroboreze datele din site-uri web cu cele din terminal, practic este un Siri cu ceva mai multe functii disponibile. Problema este ca pana la aparitia Siri in iPhone 4S exista o aplicatie cu acelasi nume in App Store care era capabila sa faca tot ceea ce ne prezinta Cluzee insa Apple a renuntat la acele functii. Acum Cluzee pare sa fie mai bun decat Siri insa abia cand vom vedea un clip video cu o comparatie intre cei doi asistenti vom sti daca versiunea pentru Android OS este intr-adevar peste Siri.

   Eu ma astept ca Siri sa recunoasca mai bine ceea ce rosteste utilizatorul si sa fie nul pe partea de facut rezervari, etc, lucruri care oricum la noi sunt indisponibile.

UPDATE: Iata si un test in lumea reala pentru Cluzee.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dd5Nex63qQY[/youtube]