Pana in 100.000 de tablete iPad vor “invada” aeroporturile americane si vor fi disponibile pentru pasagerii care asteapta in terminale

  SUA este tara in care iDevice-urile fabricate de catre Apple sunt cele mai populare si tot acolo au fost instalate primele standuri care contin celebrul produs al companiei din Cupertino. OTM Management, o companie care detine 150 de restaurante in 9 aeroporturi din SUA, a decis sa lanseze un program prin care a instalat in terminalele aeroporturilor tablete iPad ce vor putea fi utilizate de pasagerii care asteapta acolo. Tabletele vor fi accesibile  oricui si vor permite navigarea pe internet, comandarea de mancare din restaurante, probabil folosirea diverselor aplicatii si multe altele.

  Tabletele vor fi accesibile gratuit, insa utilizatorii le vor putea folosi numai in locul in care vor fi montate si vor fi supravegheati cu ajutorul camerelor din terminale, deci dispozitivele nu vor putea fi distruse fara a atrage atentia. OTM intentioneaza sa instaleze intre 25.000 si 100.000 de tablete iPad in aeroporturi pentru pasageri si speranta este ca ei sa le foloseasca pentru a comanda mancare din restaurantele companiei. Deocamdata doua aeroporturi din SUA le au instalate si se pare ca programul pilot a avut succes din moment ce OTM a decis sa il extinda in alte aeroporturi.